ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μικαήλ Γκαγκλόεφ, Μπασάρ αλ Άσαντ, Ρωσία, Συρία,


















































Το Ιράν βομβαρδίζει στα ψέματα την Τουρκία - Μια κουτοπόνηρη επιχείρηση «ψευδούς σημαίας»
Στο Αμερικανικό Κογκρέσο τα τουρκικά F-16 στα κατεχόμενα της Κύπρου μετά την παρέμβαση Φαραντούρη
Iran’s Mock Bombardment of Turkey: A Cunning "False Flag" Operation
Αθήνα: Συνελήφθη αστυνομικός για επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονία από αμέλεια
Επιστρέφουν στο Ιράν οι σοροί 84 Ιρανών ναυτών του πολεμικού πλοίου που βυθίστηκε ανοιχτά της Σρι Λάνκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κυρώσεις σε ρωσική τράπεζα επιβάλλουν για πρώτη φορά οι ΗΠΑ, εξ αιτίας των συναλλαγών της με την κυβέρνηση της Συρίας, παρά τον εμφύλιο πόλεμο.
Συγκεκριμένα, το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ πρόσθεσε την Tempbank στον κατάλογο των οντοτήτων στις οποίες σκοπεύει να επιβάλει κυρώσεις, μία κίνηση που αποκλείει την τράπεζα από το χρηματοπιστωτικό σύστημα των ΗΠΑ. Το υπουργείο Οικονομικών επέβαλε επίσης κυρώσεις σε έναν υπάλληλο της εν λόγω τράπεζας, τον Μικαήλ Γκαγκλόεφ, σε έξι κυβερνητικούς Σύρους αξιωματούχους και δύο εταιρείες διύλισης της Συρίας, την Μπανίας και τη Χομς.
Όπως μεταδίδει το Reuters, ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ, χρησιμοποιεί τις ρωσικές τράπεζες ώστε να έχει πρόσβαση στις παγκόσμιες αγορές. Στο παρελθόν ωστόσο η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν είχε προβεί σε επιβολή κυρώσεων σε τράπεζες, παρά τις πιέσεις που δεχόταν από τους Αμερικανούς βουλευτές.























































