ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ιράν προειδοποίησε τον Τραμπ να μην ακουμπήσει τη συμφωνία για τα πυρηνικά

Το Ιράν προειδοποίησε τον Τραμπ να μην ακουμπήσει τη συμφωνία για τα πυρηνικά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ιράν δεν πρόκειται να επιτρέψει στον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να σκίσει τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης, δήλωσε ο Ιρανός πρόεδρος Χασάν Ρουχανί την Τρίτη.

Τα σχόλια του δεύτερου τη τάξει Ιρανού αξιωματούχου έγιναν κατά τη διάρκεια λόγου του στο Πανεπιστήμιο της Τεχεράνης, εις μνήμη φοιτητών που είχαν σκοτωθεί το 1953 επειδή διαδήλωναν κατά της επίσκεψης του τότε αντιπροέδρου των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον.

«Οι ΗΠΑ είναι εχθρός μας», ανέφερε ο κ. Ρουχανί. «Θέλουν να ασκήσουν επάνω μας όση περισσότερη πίεση μπορούν», πρόσθεσε.

Χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον κ. Τραμπ, ο πρόεδρος του Ιράν είπε ότι «αυτός ο άνθρωπος ο οποίος εξελέγη στις ΗΠΑ, ό,τι σχέδια και αν έχει, θα τα δούμε αργότερα. Μπορεί να επιθυμεί να αποδυναμώσει την πυρηνική συμφωνία ή να τη σκίσει. Θεωρείται ότι θα του το επιτρέψουμε; Θα το επιτρέψει αυτό το έθνος μας;».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισραήλ ανέπτυξε στρατεύματα και όπλα λέιζερ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ψηφιακή κατάρρευση στο Ιράν: Μαζικές απολύσεις και πτώση πωλήσεων κατά 50% μετά το «μπλακάουτ» στο διαδίκτυο

Η Ιορδανία αποκαλύπτεται ως «μυστικός εταίρος» στον πόλεμο κατά του Ιράν

Αδιέξοδο στη Μέση Ανατολή: Ο Τραμπ απέρριψε την ειρηνευτική πρόταση του Ιράν – «Πιθανός ένας πόλεμος» προειδοποιεί η Τεχεράνη

Το Ιράν στρέφεται μέσω ξηράς σε ευρείας κλίμακας εξαγωγή καυσίμων λόγω του αμερικανικού αποκλεισμού

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr