ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το TRIBUNE παρουσιάζει τη νέα φρουρά του Αλέξη Τσίπρα - Για τον λαό και την πατρίδα
Το Ιράν απείλησε Γαλλία και Βρετανία αν στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ - Τι απάντησαν Βρετανοί και Γάλλοι
Τραμπ: «Εντελώς απαράδεκτη» η πρόταση του Ιράν - Τι ζητά το Ιράν
«Ο στρατός θα καταρρεύσει»: Δραματική προειδοποίηση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Ισραήλ για την κρίση της επιστράτευσης
Οι προτάσεις του Ιράν προς τις ΗΠΑ σύμφωνα με το Αλ Μαγιαντίν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε ο Σιλβέστερ Σταλόνε στην πρόταση να αναλάβει θέση ανώτερου κρατικού αξιωματούχου της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ.
Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, η πρόταση που έγινε στον διάσημο ηθοποιό από το επιτελείο του Τραμπ την προηγούμενη βδομάδα φέρεται να αφορούσε τη θέση του προέδρου της Εθνικού Ταμείου Επιχορήγησης των Τεχνών.
Ωστόσο, ο ίδιος την απέρριψε ευγενικά λέγοντας ότι θα προτιμούσε να βοηθά βετεράνους από το να συμμετάσχει στην κυβέρνηση.
«Είμαι απίστευτα κολακευμένος να μου έχουν προτείνει να εμπλακώ με το Εθνικό Ταμείο Επιχορήγησης των Τεχνών», σημείωσε ο Σταλόνε σε δήλωση που εξέδωσε την Κυριακή.
«Ωστόσο, πιστεύω ότι θα μπορούσα να είμαι πιο αποτελεσματικός, συγκεντρώνοντας την προσοχή του κόσμου στην κοινωνική ένταξη του στρατιωτικού προσωπικού σε μια προσπάθεια να βρουν επικερδή απασχόληση, κατάλληλη στέγαση και την οικονομική βοήθεια που αυτοί οι ήρωες αξίζουν», συμπλήρωσε.
Το Εθνικό Ταμείο, η διεύθυνση του οποίου προτάθηκε στον Σταλόνε είναι ένα ομοσπονδιακό γραφείο στις ΗΠΑ, μέσω του οποίου περνά η χρηματοδότηση δεκάδων φορέων τέχνης σε όλη τη χώρα.























































