ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ανίς Αμρί, Βερολίνο, Γερμανία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,


















































Χίος: Τουλάχιστον 14 νεκροί μετανάστες - Τραυματίες 2 λιμενικοί μετά από συμπλοκή με σκάφος διακινητών
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
Τι δήλωσε η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς για τις ΣΜΝ «αποκαλύψεις Τζέφρι Επστάιν»
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα δακτυλικά αποτυπώματα του Τυνήσιου τζιχαντιστή, ο οποίος καταζητείται για το μακελειό στο Βερολίνο, βρέθηκαν από την Αστυνομία στην πόρτα της νταλίκας, η οποία χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση, σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης.
Υπενθυμίζεται πως ο 24χρονος Τυνήσιος Ανίς Αμρί αναζητείται από τη γερμανική αστυνομία, η οποία προσφέρει αμοιβή 100.000 ευρώ για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψή του.
Τα στοιχεία του υπόπτου ταυτοποιήθηκαν χάρη σε άδεια παραμονής, που εντοπίσθηκε κάτω από το κάθισμα του φορτηγού. «Καλούμε το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό.
Ο ύποπτος ενδέχεται να είναι βίαιος και οπλισμένος!» αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, η οποία προσθέτει ότι ο Αμρι έχει ύψος 1,78, μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.
Ο Αμρι φέρεται να εγκατέλειψε την Τυνησία πριν από έξι χρόνια και να μετέβη παράνομα στην Ευρώπη μέσω Ιταλίας.
Μάλιστα η ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai επιβεβαίωσε ότι ο Τυνήσιος ο οποίος καταζητείται για την τρομοκρατική επίθεση του Βερολίνου, εξέτισε από το 2011 μέχρι το 2015 ποινή φυλάκισης στη Σικελία καθώς καταδικάστηκε για πρόκληση ζημιών και για την πυρπόληση του κέντρου υποδοχής προσφύγων και μεταναστών του νησιού της Λαμπεντούζα.
Όταν αποφυλακίσθηκε, δεν κατέστη δυνατή η έκδοσή του στην Τυνησία, λόγω της ελλιπούς συνεργασίας με τις αρχές της Τύνιδας.























































