ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μέσω Γαλλίας έφτασε στην Ιταλία ο μακελάρης του Βερολίνου (βίντεο)

Μέσω Γαλλίας έφτασε στην Ιταλία ο μακελάρης του Βερολίνου (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μέσω Γαλλίας είχε φτάσει στην Ιταλία ο Τυνήσιος μακελάρης του Βερολίνου, Ανίς Αμρί, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά Ιταλών αστυνομικών κατά τη διάρκεια ελέγχου στο Μιλάνο, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ένα εισιτήριο γαλλικού τρένου που βρέθηκε στο σακίδιο του νεαρού τζιχαντιστή δείχνει ότι είχε ταξιδέψει με τρένο από τη Γαλλία στο Τορίνο, στη βόρεια Ιταλία.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις ιταλικές αρχές, επιβιβάστηκε σε τρένο για τα προάστια του Μιλάνου.

Από εκεί πήρε αυτοκίνητο και έφτασε στον σταθμό Σέστο Σαν Τζοβάνι, όπου τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί για έλεγχο.

Έλεγχος, ο οποίος κατέληξε σε ανταλλαγή πυροβολισμών που είχαν αποτέλεσμα τον θάνατο του τζιχαντιστή.

Ντε Μεζιέρ: Η τρομοκρατική απειλή παραμένει ισχυρή

Η απειλή την οποία αντιμετωπίζει η Γερμανία από την τρομοκρατία παραμένει υψηλή παρά τον θάνατο του υπόπτου για την επίθεση στο Βερολίνο Άνις Άμρι, δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας Ντε Μεζιέρ.

«Το αποτέλεσμα του ανθρωποκυνηγητού δεν αλλάζει δυστυχώς το επίπεδο τρομοκρατικής απειλής στη Γερμανία, παραμένει υψηλό και οι αρχές παραμένουν σε επιφυλακή», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Ντε Μεζιέρ υποστήριξε ακόμη ότι θα συζητήσει με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χάικο Μάας τι αλλαγές χρειάζονται ως συνέπεια της επίθεσης, αν και υπογράμμισε ότι έχει ήδη κάνει προτάσεις για αλλαγή των κανονισμών απέλασης.

«Επιφυλάσσομαι του δικαιώματος να υποβάλω και άλλες προτάσεις ώστε η Γερμανία να γίνει ακόμη πιο ασφαλής», επεσήμανε, αποφεύγοντας πάντως επιμελώς να κάνει το παραμικρό σχόλιο για την παταγώδη αποτυχία της γερμανικής αστυνομίας να εντοπίσει τον Αμρί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το τζιχαντιστικό παρακράτος «IHH» του Ερντογάν ετοιμάζει Στολίσκο για τη Γάζα

Διάσωση νεαρής Γιαζίντι μετά από 11 χρόνια σκλαβιάς στα χέρια του ISIS

Κάλας: Έκπληξη για τη χρονική στιγμή της αποχώρησης των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Γερμανία

Ρούτε: Οι Ευρωπαίοι «έλαβαν το μήνυμα» Τραμπ – Σε εφαρμογή οι συμφωνίες για τις βάσεις

85η Επέτειος της Μάχης της Κρήτης: Εκδηλώσεις μνήμης από τους Έλληνες Αυστραλίας και Νέα Ζηλανδίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr