ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοκτονία, Δολοφονίες, Ιεροσόλυμα (Ιερουσαλήμ), Ισραήλ, Μητέρα, Παιδιά, Παιδοκτόνος,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκ στο Ισραήλ. Μητέρα φέρεται ότι σκότωσε τα τέσσερα παιδιά της πριν βάλει τέλος και στη δική της ζωή, στην Ιερουσαλήμ.
Σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, επρόκειτο για οικογένεια προερχόμενη από τη Γαλλία, που είχε εγκατασταθεί πρόσφατα στο Ισραήλ.
Τα στοιχεία των θυμάτων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε την Κυριακή σε διαμέρισμα στην Ιερουσαλήμ όπου άνδρες της πυροσβεστικής βρήκαν νεκρές τη μητέρα και τα τέσσερα κοριτσάκια της, ηλικίας από 2 μέχρι 12 ετών.
Οι αρχές πιστεύουν ότι η μητέρα, που ήταν κρεμασμένη από το μπαλκόνι, ήταν εκείνη που προηγουμένως είχε βάλει φωτιά στο σπίτι, όπως ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Γιοράμ Λέβι.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή αίτια θανάτου των τεσσάρων παιδιών, που έφεραν μεγάλα εγκαύματα στο σώμα τους.
Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Μίκι Ρόζενφελντ είπε ότι μια θεωρία είναι η μητέρα να σκότωσε τις κόρες της και εν συνεχεία αυτοκτόνησε.
Η εφημερίδα Haaretz, επικαλούμενη στατιστικά στοιχεία του υπουργείου Υγείας, αναφέρει ότι από το 2000 μέχρι το 2013 στο Ισραήλ αυτοκτόνησαν 4.806 άνθρωποι.
Πάνω από ένας στους τρεις αυτόχειρες (1.658 άνθρωποι συνολικά) είχαν μεταναστεύσει στη χώρα λίγο καιρό πριν βάλουν τέλος στη ζωή τους.























































