Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καταδικάστηκε για βιασμό γιατί δεν πήρε προφύλαξη

Καταδικάστηκε για βιασμό γιατί δεν πήρε προφύλαξη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας Γάλλος που έκανε σεξ χωρίς προφυλακτικό ενώ η σύντροφός του είχε την εντύπωση πώς το φορούσε καταδικάστηκε για βιασμό.

Δικαστήριο στη Λωζάννη της Ελβετίας με μια απόφαση ορόσημο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι σεξ χωρίς προστασία, όταν ο σύντροφος πιστεύει ότι χρησιμοποιείται συνιστά βιασμό.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε 12μηνη φυλάκιση με αναστολή.

Ο 47χρονος ο οποίος για λόγους ευνόητους διατηρεί την ανωνυμία του και η Ελβετίδα σύντροφός του γνωρίστηκαν μέσω του Tinder μια online εφαρμογή εύρεσης ερωτικών συντρόφων.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η γυναίκα η ερωτική πράξη ξεκίνησε με τη χρήση προφυλακτικού αλλά ο άνδρας στη συνέχεια το αφαίρεσε χωρίς να ζητήσει τη συγκατάθεσή της. Η ίδια λέει πως αν το γνώριζε θα σταματούσε την συνεύρεση μαζί του.

Ο δικηγόρος του θύματος μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου είπε πως η εν λόγω απόφαση είναι «ένα μεγάλο βήμα για την Ελβετία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τζέφρι Έπσταϊν διέταξε 16χρονη να γδυθεί και να του κάνει μασάζ ενώ συνομιλούσε σε ανοιχτή ακρόαση με τον Ντόναλντ Τραμπ

Έφοδος στο ράντσο του Τζέφρι Έπσταϊν: Αναζητούν σορούς κοριτσιών που έπεσαν θύματα «θανατηφόρου κακοποίησης»

Τραγωδία στην Ελβετία: Λεωφορείο κάηκε ολοσχερώς – Πολλοί νεκροί και τραυματίες

Φάμελλος σε κυβέρνηση: Αν σας ενδιέφερε να πατάξετε τη διαφθορά, το καλύτερο είναι να παραιτηθείτε

Με νέο πρόσθετο παγκόσμιο δασμό 10% απαντά ο Ντόναλντ Τραμπ στο Ανώτατο Δικαστήριο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr