Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O μακελάρης του Ρέινα διέφυγε μαζί με τον τετράχρονο γιο του

O μακελάρης του Ρέινα διέφυγε μαζί με τον τετράχρονο γιο του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο μακελάρης του Ρέινα διέφυγε μαζί με τον τετράχρονο γιο του, αμέσως μετά την επίθεση, σύμφωνα με δημοσίευμά της “Hurriyet“, που επικαλείται πηγές της τουρκικής αστυνομίας.

«Ο Αμπού Μοχάμεντ Χορασάν, (το άλλο όνομα που χρησιμοποιούσε ο Ουζμπέκος τζιχαντιστής του Ισλαμικού Κράτους Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ), ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία συνολικά 39 ανθρώπων και τραυμάτισε άλλους 65 στο νυχτερινό κλαμπ Ρέινα στο Ορτάκιοϊ την 1η Ιανουαρίου πήγε στο σπίτι του, σε συνοικία της Κωνσταντινούπολης μετά την επίθεση και πήρε τον γιο του, πριν διαφύγει», δήλωσαν αστυνομικές πηγές στην τουρκική εφημερίδα.

Η αστυνομία εισέβαλε σε σπίτι στην συνοικία Μάλτεπε της Κωνσταντινούπολης και συνέλαβε την σύζυγο του τζιχαντιστή μακελάρη, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό.

Προηγούμενα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου είχαν αναφέρει ότι μέλη της οικογένειας του δράστη συνελήφθησαν αμέσως μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Ρέινα.

«Έμαθα για την επίθεση από την τηλεόραση. Δεν γνώριζα ότι ο σύζυγός μου ήταν μαχητής του Ισλαμικού Κράτους», είχε δηλώσει η σύζυγος του Ουζμπέκου τζιχαντιστή, σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα.

Όμως, οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύζυγος του Μασαρίποφ συνελήφθη αργά στις 11 Ιανουαρίου στην συνοικία Μάλτεπε και η ενάμιση έτους κόρη του τέθηκε υπό την προστασία των αρχών.

Σύμφωνα με την τουρκική αστυνομία, ο Μασαρίποφ έφθασε στο Ικόνιο της κεντρικής Τουρκίας μαζί με τα δύο του παιδιά στις αρχές του 2016.

Ο τρομοκράτης νοίκιασε ένα σπίτι στην συνοικία Μπασάκσεχιρ της Κωνσταντινούπολης μαζί με την οικογένειά του στα τέλη Δεκεμβρίου και αργά στις 31 Δεκεμβρίου χαιρέτισε την σύζυγό του και έφυγε από το σπίτι.

Μετά το μακελειό στο Ρέινα, ο δράστης πήγε σε κατοικία στην συνοικία Ζεϊτινμπουρνού της Κωνσταντινούπολης, όπου βρισκόταν η οικογένειά του, πήρε τον 4χρονο γιο του και εξαφανίστηκε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Βλέπει λάθη μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας για τα Τέμπη – Δεν θα στείλουμε όπλα στην Ουκρανία

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποδίδει φόρο τιμής στα θύματα της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Νίκος Δένδιας για Γενοκτονία Αρμενίων: «Τιμάμε σήμερα τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας»

RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr