Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε σπίτι 40 χλμ. από το Ρέινα κρυβόταν ο μακελάρης (φωτο+βίντεο)

Σε σπίτι 40 χλμ. από το Ρέινα κρυβόταν  ο μακελάρης (φωτο+βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο σπίτι ενός φίλου του σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από το κλαμπ Ρέινα το οποίο αιματοκύλισε σκοτώνοντας 39 ανθρώπους , συνελήφθη ο μακελάρης το βράδυ της Δευτέρας.

Μαζί με τον Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ συνελήφθησαν άλλα τέσσερα άτομα, τρεις γυναίκες και ένας άνδρας, με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης να υποστηρίζουν ότι οι γυναίκεςείναι από τη Σομαλία, τη Σενεγάλη και την Αίγυπτο, ενώ ο άνδρας από το Κιργιστάν.

Κατά πληροφορίες του πρακτορείου Αναντολού η εκτίμηση της αστυνομίας ήταν ότι τις τρεις γυναίκες τις χρησιμοποιούσε ο Ουζμπέκος τρομοκράτης προκειμένου να τον προμηθεύουν τα απαραίτητα αλλά και να μην τραβάνε την προσοχή όλο το προηγούμενο διάστημα.

Συνολικά στην επιχείρηση για τη σύλληψη του Μασαρίποφ στην περιοχή Εσενγιούρτ της Κωνσταντινούπολης, συμμετείχαν περισότεροι από 1.000 αστυνομικοί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει εδώ και 4-5 ημέρες τον Ουζμπέκο αλλά πραγματοποίησαν την επιχείρηση τη Δευτέρα αφού πρώτα είχαν χαρτογραφήσει τις κινήσεις του αλλά και το ποιοι βρίσκονταν μαζί του.

Σημειώνεται ότι μαζί με τον Μασαρίποφ τη στιγμή της σύλληψής του ήταν και ο 4χρονος γιος του με τον οποίο είχαν διαφύγει την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης της αστυνομίας σε συγκρότημα κατοικιών. Η αστυνομία είχε αποκλείσει την περιοχή, αλλά ο Ουζμπέκος τρομοκράτης κατάφερε να διαφύγει, πριν την πραγματοποίηση της εισβολής στις κατοικίες, από τις οποίες συνελήφθησαν δεκάδες άτομα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε 28 Σύρους στρατιώτες

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

«Παζάρι» ΗΠΑ-Ισραήλ: «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα σε αντάλλαγμα με περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

Οι Τούρκοι έτοιμοι για «τσαμπουκά» για το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr