ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Φυλλοροεί» το κόμμα Καρυστιανού - Τρεις αποχωρήσεις σε μια ημέρα
Reuters: Ανησυχία για τα αποθέματα πυραύλων των ΗΠΑ - Τους χρησιμοποίησαν όλους στο Ιράν
Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Champions League: «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκληρή γλώσσα εναντίον της Ρωσίας χρησιμοποίησε ο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος μίλησε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.
Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος στην τελευταία μεγάλη του ομιλία προτού αποχωρήσει από το αξίωμα, χαρακτήρισε τη Ρωσία τη μεγαλύτερη απειλή στη φιλελεύθερη τάξη και τόνισε ότι η Μόσχα θα προσπαθήσει να επηρεάσει τις επερχόμενες εκλογές στην Ευρώπη, όπως κατηγορείται ότι έκανε στις ΗΠΑ.
«Υπό τον πρόεδρο Πούτιν, η Ρωσία χρησιμοποιεί κάθε διαθέσιμο εργαλεία για να ψαλιδίσει τις άκρες του ευρωπαϊκού σχεδίου, να δοκιμάσει τις τεκτονικές πλάκες των δυτικών κρατών και να επιστρέψει σε μια πολιτική που θα καθορίζεται από σφαίρες επιρροής», είπε ο Μπάιντεν μιλώντας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.
«Με πολλές χώρες στην Ευρώπη να πρόκειται να έχουν εκλογές φέτος, θα πρέπει να αναμένουμε νέες απόπειρες από τη Ρωσία να παρέμβει στη δημοκρατική διαδικασία. Θα γίνει ξανά, σας το υπόσχομαι. Και ξανά ο σκοπός είναι ξεκάθαρος: να καταστραφεί η φιλελεύθερη παγκόσμια τάξη», πρόσθεσε.























































