Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στις 28 Φεβρουαρίου η πρώτη ομιλία Τραμπ στο Κογκρέσο

Στις 28 Φεβρουαρίου η πρώτη ομιλία Τραμπ στο Κογκρέσο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Πολ Ράιαν, προσκάλεσε τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να εκφωνήσει μια ομιλία ενώπιον του Κογκρέσου την 28η Φεβρουαρίου.

Αποτελεί παράδοση στις ΗΠΑ να προσκαλούνται οι νέοι πρόεδροι να μιλήσουν ενώπιον των κοινοβουλευτικών από την εποχή του Ρόναλντ Ρίγκαν το 1981. Ο Ντόναλντ Τραμπ θα εκφωνήσει την ομιλία του ενώπιον των Σωμάτων της Βουλής των Αντιπροσώπων και της Γερουσίας.

“Ευκαιρία για τους πολίτες και τους αντιπροσώπους τους να ακούσουν απευθείας τον πρόεδρο να περιγράφει το όραμά του”

«Σήμερα προσκάλεσα τον πρόεδρο Τραμπ να μιλήσει σε μια κοινή συνεδρίαση του Κογκρέσου την 28η Φεβρουαρίου» δήλωσε ο Πολ Ράιαν σε μια συνέντευξη τύπου στο Καπιτώλιο.

«Θα είναι μια ευκαιρία για τους πολίτες και τους αντιπροσώπους τους να ακούσουν απευθείας τον πρόεδρο να περιγράφει το όραμά του και το κοινό μας πρόγραμμα. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο πρόγραμμα, δικαίως».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου – Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση

Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων

WSJ: Ο Τραμπ ενδέχεται να στείλει 10.000 στρατιώτες μέχρι την επόμενη εβδομάδα

Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση

Η δεκαήμερη εκεχειρία: Ο Τραμπ αναστέλλει τα πλήγματα σε ιρανικές ενεργειακές εγκαταστάσεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr