ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ: Οργή στο Κογκρέσο για τις εξοπλιστικές «δουλίτσες» Τραμπ με Ερντογάν
Ο Τραμπ εξετάζει την πώληση F-35 στον Ερντογάν - Το Ισραήλ αντιδρά
Σε τροχιά σύγκρουσης Ρούμπιο και Τραμπ: «Τρελοί ισλαμιστές» η νέα ηγεσία του Ιράν
Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο - Ήταν γνώριμος των Αρχών
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Πολ Ράιαν, προσκάλεσε τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να εκφωνήσει μια ομιλία ενώπιον του Κογκρέσου την 28η Φεβρουαρίου.
Αποτελεί παράδοση στις ΗΠΑ να προσκαλούνται οι νέοι πρόεδροι να μιλήσουν ενώπιον των κοινοβουλευτικών από την εποχή του Ρόναλντ Ρίγκαν το 1981. Ο Ντόναλντ Τραμπ θα εκφωνήσει την ομιλία του ενώπιον των Σωμάτων της Βουλής των Αντιπροσώπων και της Γερουσίας.
«Σήμερα προσκάλεσα τον πρόεδρο Τραμπ να μιλήσει σε μια κοινή συνεδρίαση του Κογκρέσου την 28η Φεβρουαρίου» δήλωσε ο Πολ Ράιαν σε μια συνέντευξη τύπου στο Καπιτώλιο.
«Θα είναι μια ευκαιρία για τους πολίτες και τους αντιπροσώπους τους να ακούσουν απευθείας τον πρόεδρο να περιγράφει το όραμά του και το κοινό μας πρόγραμμα. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο πρόγραμμα, δικαίως».























































