ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για «απόφαση σκάνδαλο» και «ιστορική ντροπή» μιλούν τουρκικά ΜΜΕ, σχολιάζοντας το «όχι» του Αρείου Πάγου στην έκδοση των ικετών Τούρκων αξιωματούχων.
«Απόφαση σκάνδαλο. Μια πολύ διαφορετική σχέση θα αναπτυχθεί μεταξύ των δύο χωρών» σχολιάζει αναλυτής της Sabah, που παράλληλα κατηγορεί την κυβέρνηση για «ανάμειξη» στην απόφαση.
Την ίδια θέση εξέφρασε λίγη ώρα αργότερα, σε μια προκλητική δήλωση, και το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας.
Με τη σειρά της, η Υeni Safak αναφέρει ότι η Ελλάδα παίρνει υπό την προστασία της τους πραξικοπηματίες ενώ η Aksam κάνει λόγο για «ιστορική ντροπή».
Την ίδια ώρα, ρεπορτάζ της Haber TV εκτίμησε ότι «η σχέση μεταξύ στην Τουρκία και την Ελλάδα θα αλλάξει μετά από αυτή την απόφαση».























































