Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μέρκελ θέλει να δει και Γιούνκερ εκτός τη Λαγκάρντ, αλλά… ξεχωριστά

Η Μέρκελ θέλει να δει και Γιούνκερ εκτός τη Λαγκάρντ, αλλά… ξεχωριστά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνάντηση και με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για το ελληνικό ζήτημα θα έχει την Τετάρτη, η Άνγκελα Μέρκελ.

Η καγκελάριος της Γερμανίας, έχει προγραμματίσει συνάντηση με τη διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ στο Βερολίνο και θα ακολουθήσει ξεχωριστή επαφή της με τον πρόεδρο της Κομισιόν.

Η εκπρόσωπος της καγκελαρίας, Ουλρίκε Ντέμερ, δήλωσε πως η συνάντηση της Μέρκελ με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ θα περιλαμβάνει συζητήσεις «για γενικά θέματα» και δεν θα υπάρξουν δηλώσεις ή ανακοινώσεις όταν περατωθούν. Ακολούθως, η Γερμανίδα καγκελάριος θα υποδεχτεί και τον πρόεδρο της Κομισιόν, με τον οποίο θα έχουν δείπνο εργασίας, όπου θα συζητηθούν «τρέχοντα ζητήματα της ευρωπαϊκής πολιτικής».

Στο επίκεντρο των δύο αυτών συναντήσεων της Μέρκελ αναμένεται να βρεθεί το ελληνικό ζήτημα, οι εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς και ο ρόλος του ΔΝΤ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία

Αγροτική εξέγερση στις Βρυξέλλες – Οργισμένοι αγρότες πολιόρκησαν το Ευρωκοινοβούλιο

Το Βέλγιο μπλοκάρει δάνειο 210 δισ. ευρώ στην Ουκρανία από τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια

Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει δεύτερο πρόγραμμα δανείων SAFE για αμυντικά έργα, σύμφωνα με πηγές

Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν – «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr