Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

FAZ για εξοπλιστικά: Κατηγορίες σε 5 άτομα από την Γερμανία για δωροδοκία στελεχών στην Ελλάδα

FAZ για εξοπλιστικά: Κατηγορίες σε 5 άτομα από την Γερμανία για δωροδοκία στελεχών στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κατηγορίες σε πέντε (5) πρώην μάνατζερ εξοπλιστικών εταιρειών για δωροδοκία αξιωματούχων στην Ελλάδα απήγγειλε η εισαγγελία της Βρέμης, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ της η Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Επικαλείται πληροφορίες από την εισαγγελία της Βρέμης

Η εφημερίδα της Φρανκφούρτης επικαλείται πληροφορίες από την εισαγγελία της Βρέμης, σύμφωνα με την οποία «τέσσερις Γερμανοί και ένας Έλληνας πρώην συνεργάτες της εξοπλιστικής εταιρείας Rheinmetall Defense Electronics κατέβαλαν μεταξύ 1998 και 2011 χρήματα σε Έλληνες αξιωματούχους προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραγγελία για παράδοση του συστήματος αντιαεροπορικής άμυνας “Asrad”».

Μάλιστα, όπως σημειώνει, μέσω της δωροδοκίας αυτής προωθήθηκε και η παράδοση συστημάτων ελέγχου πυρός για τα άρματα μάχης “Leopard 2”, τα οποία παρέδωσε η γερμανική εταιρεία Krauss-Maffei-Wegman.

Η FAZ τονίζει ότι η εισαγγελία θεωρεί τη δωροδοκία ιδιαίτερα βαριά υπόθεση, καθώς «πρόκειται για ένα μέγεθος της τάξεως των 3,3 εκατ. ευρώ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο – Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή

Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους – Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια

Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης

Η Ελλάδα κοντά σε ιστορική συμφωνία $3,5 δισ. με το Ισραήλ για νέα συστήματα αεράμυνας

Μάικλ Ράτνεϊ: Η επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ την 7η Οκτωβρίου πάγωσε την ομαλοποίηση με τη Σαουδική Αραβία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr