ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Γερμανία έχει δεχθεί 136 αιτήσεις ασύλου από Τούρκους μετά το πραξικόπημα

Η Γερμανία έχει δεχθεί 136 αιτήσεις ασύλου από Τούρκους μετά το πραξικόπημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πολιτικό άσυλο από τη Γερμανία έχουν ζητήσει περισσότεροι από 130 Τούρκοι πολίτες, διπλωμάτες, στρατιώτες καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους από τον προηγούμενο Ιούλιο, που έγινε το αποτυχημένο πραξικόπημα, σύμφωνα με γερμανικές κυβερνητικές πηγές τις οποίες επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Η κυβέρνηση είναι ενήμερη για 136 αιτήσεις ασύλου που εκδόθηκαν από Τούρκους πολίτες. Μέσα σε αυτές τις αιτήσεις συμπεριλαμβάνονται και μέλη των οικογενειών τους» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Τόμας ντε Μεζιέρ σε απαντητική του επιστολή.

Δεν είναι ξεκάθαρος ο αριθμός των αιτήσεων που αφορά τα μέλη των οικογενειών των διπλωματών και των στρατιωτών.

Ως γνωστόν, το ζήτημα με τις αιτήσεις ασύλου προς τη Γερμανία έχει δημιουργήσει τριγμούς μεταξύ των σχέσεων των δύο χωρών, με τον Ερντογάν να πιέζει την Μέρκελ να απορρίψει τις αιτήσει ασύλου 40 στρατιωτικών που συμμετείχαν στο πραξικόπημα.

 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αντ. Σαμαράς: «Όσο λοιπόν κι αν προσπαθεί ο κ. Μητσοτάκης να ταΐσει, δήθεν, τον κόσμο με “πίτσες” και “χωριάτικα”, ο ελληνικός λαός γνωρίζει, κρίνει και συγκρίνει…»

Η Τουρκία ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους της Ινδίας σε εξέγερση

Οι ΗΠΑ χαρακτηρίζουν τη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης «μη βοηθητική και προκλητική» εν μέσω περιφερειακών αντιδράσεων

Μουσουλμάνος Ισραηλινός βουλευτής ελέγχεται για σχέσεις με «φιλανθρωπικές οργανώσεις» στην Τουρκία

Γιόνι Μπεν-Μεναχέμ: Η Συρία επιδιώκει ισλαμιστική επέκταση σε Λίβανο και Γκολάν για την εξυπηρέτηση των τουρκικών συμφερόντων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr