ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται διπλό κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες, αφρικανική σκόνη και λασποβροχές
Αλ. Τσίπρας για κόκκινα δάνεια: Κρατικά εγγυημένη ληστεία της μικρής και μεσαίας ιδιοκτησίας
Bloomberg: Νομοσχέδιο με υπερεξουσίες στον Ερντογάν για χάραξη ΑΟΖ 200 ναυτικά μίλια σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο
Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρή 24χρονη που έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας
Ηλιούπολη: Νεκρός εντοπίστηκε ο 52χρονος που αγνοούταν από τις 11 Μαΐου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσότεροι από 15 άνθρωποι χρειάστηκαν νοσηλεία μετά από φωτιά που ξέσπασε κατά τη διάρκεια της νύχτας σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων της Σουηδίας.
Δύο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά αφού πήδηξαν από παράθυρα του κτηρίου για να γλιτώσουν από τις φλόγες, ενώ συνολικά 15 ένοικοι δέχτηκαν βοήθεια λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.
Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν είναι ακόμα γνωστά. Η Αστυνομία ανακοίνωσε πως θα αρχίσει έρευνα για πιθανό εμπρησμό.
Πέρυσι καταγράφηκαν 112 πυρκαγιές σε κέντρα φιλοξενίας ή υποδοχής προσφύγων στη Σουηδία. Τα περισσότερα οφείλονταν σε εμπρησμό, όπως μεταδίδει το Associated Press.
Η νεότερη φωτιά ήλθε λίγες ημέρες μετά τα επικριτικά σχόλια του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ για τη μεταναστευτική πολιτική της Σουηδίας.























































