ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εφημερίδα Washington Post, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Ρωσία, Τζεφ Σέσιονς,


















































Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με κορυφαίους Έλληνες επιστήμονες στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασαχουσέτης (MIT) στη Βοστώνη
Ο Νίκος Δένδιας ευχήθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις για τον Άγιο Γεώργιο - Ποιοι ήταν οι Stratioti του San Giorgio dei
Η στρατηγική πίσω από το «τελεσίγραφο» Τραμπ για την κατάπαυση του πυρός
«Θα σου σπάσω το σαγόνι, δολοφόνε βρεφών»: Εβραίος δέχθηκε επίθεση και απειλές στους δρόμους του Λονδίνου
Στο περιθώριο ο παραμορφωμένος Μοτζταμπά Χαμενεΐ - Οι στρατηγοί των Φρουρών της Επανάστασης κατέλαβαν τον απόλυτο έλεγχο του Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, Τζεφ Σέσιονς, είχε συνομιλίες με τον πρεσβευτή της Ρωσίας δύο φορές πέρυσι, αλλά δεν αποκάλυψε τις επαφές αυτές στη διάρκεια της ακρόασής του για την έγκριση του διορισμού του στο αξίωμα του υπουργού, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Washington Post, η οποία επικαλείται αξιωματούχους του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η μία από τις ιδιωτικές συναντήσεις του Σέσιονς, ο οποίος τότε ήταν γερουσιαστής, με τον πρεσβευτή της Ρωσίας, Σεργκέι Κίσλιακ, έγινε στο γραφείο του πρώτου τον Σεπτέμβριο, σε μια περίοδο κατά την οποία, σύμφωνα με στελέχη των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών, βρισκόταν στο αποκορύφωμά της μια εκστρατεία κυβερνοεπιθέσεων που προσάπτονται στη Ρωσία με στόχο να επηρεαστεί το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών.
Η ηγέτης των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι κάλεσε σήμερα τον υπουργό Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, Τζεφ Σέσιονς να παραιτηθεί.
“Τώρα, μετά την ψευδορκία του στο Κογκρέσο σχετικά με τις επικοινωνίες που είχε με τους Ρώσους, ο υπουργός Δικαιοσύνης πρέπει να παραιτηθεί,” ανέφερε σε δήλωσή της, η Πελόζι.
“Ο Σέσιονς δε μπορεί ν΄ ασκήσει τα καθήκοντα του επικεφαλής τήρησης των νόμων στη χώρας μας και πρέπει να παραιτηθεί,” τόνισε η Πελόζι.























































