ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρυξέλλες, Γενς Στόλτενμπεργκ, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λευκός Οίκος, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ντόναλντ Τραμπ,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρών στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στις 25 Μαΐου στις Βρυξέλλες θα είναι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
Ο Τραμπ θα υποστηρίξει να αυξήσουν πολλοί σύμμαχοι του ΝΑΤΟ τις αμυντικές τους δαπάνες ώστε να μοιραστεί το κόστος του οργανισμού ασφαλείας.
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε:
«Ο πρόεδρος προσβλέπει στη συνάντησή του με τους ομολόγους του στο ΝΑΤΟ για να επαναβεβαιώσει την ισχυρή δέσμευσή μας στο ΝΑΤΟ και να συζητήσει θέματα ζωτικής σημασίας για τη συμμαχία, ιδιαίτερα τον συμμαχικό διαμοιρασμό ευθυνών και το ρόλο του ΝΑΤΟ στην πάλη ενάντια στη τρομοκρατία».
Ο Τραμπ θα υποδεχθεί στον Λευκό Οίκο στις 12 Απριλίου τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γιενς Στόλτενμπεργκ για να συζητήσουν “πώς να ενισχύσουν τη συμμαχία ώστε να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις σε εθνική και διεθνή ασφάλεια”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.























































