ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Τόμας ντε Μεζιέρ,


















































Υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από τη Ρω - Αναχαιτίστηκαν από τα «ελληνικά φτερά»
Euroleague: Στον τελικό του Super Cup ο Ολυμπιακός 92-90 τη Φενέρμπαχτσε
Ίζακ Μπόνγκα στην Allwyn Hellas: «Θέλω ο αντίπαλός μου να περάσει τη χειρότερη δυνατή μέρα» – Η άμυνα, ο Ομπράντοβιτς
Η Ρόζα Βρεττού στην ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα: «O καθαρότερος λόγος και απευθείας σύγκρουση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη»
Η Γροιλανδία τέθηκε υπό την προστασία των ΗΠΑ - Ο Τραμπ πανηγυρίζει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην ανάκληση βίζας σε ανώτερους αξιωματούχους από αφρικανικές και άλλες χώρες, οι κυβερνήσεις των οποίων αρνούνται να δεχθούν πίσω παράτυπους μετανάστες από την Ευρώπη, δήλωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας ντε Μεζιέρ.
Παρευρισκόμενος σε μια συνάντηση στις Βρυξέλες, ο Ντε Μεζιέρ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η Ένωση χρειάζεται να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που διαθέτει για να διασφαλίσει την συνεργασία των χωρών για την απέλαση όσων φτάνουν στην Ευρώπη και κρίνονται ότι δεν δικαιούνται άσυλο.
Οι κυβερνήσεις κρατών-μελών της ΕΕ εμφανίζονται ολοένα και πιο ενοχλημένες από την άρνηση κάποιων αφρικανικών και ασιατικών κρατών να δεχτούν πίσω υπηκόους τους που επαναπροωθούνται, καθώς δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να λάβουν το καθεστώς πρόσφυγα και συχνά καταστρέφουν τα έγγραφα τους για να δυσκολέψουν την διαδικασία απέλασης τους.
«Αν μια χώρα δεν είναι έτοιμη να δεχτεί πίσω τους πολίτες της, θα πρέπει να κατανοήσει ότι οι πολιτικές χορήγησης ταξιδιωτικών εγγράφων που επιτρέπουν την είσοδο σε κράτη μέλη της ΕΕ, δεν είναι τόσο γενναιόδωρες ως είθισται, ακόμη ίσως και για τα ηγετικά στελέχη της χώρας αυτής», τόνισε ο Γερμανός υπουργός.























































