ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Γαλλία, Εθνικό Μέτωπο, Εκλογές, Ευρώ, Ευρωζώνη, Μαρίν Λεπέν, Φράγκο,


















































Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Το Ιράν διαθέτει αρκετό πλουτώνιο για την κατασκευή άνω των 200 πυρηνικών βομβών
Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εάν η Γαλλία εγκαταλείψει το ευρώ και επαναφέρει το φράγκο, αυτό πιθανόν δεν θα οδηγήσει σε υποτίμηση, υποστήριξε η Μαρίν Λεπέν, μιλώντας την Τρίτη σε Γάλλους επιχειρηματίες.
Η επικεφαλής του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου και υποψήφια στις γαλλικές προεδρικές εκλογές, που, ως γνωστόν, θέλει να διενεργήσει δημοψήφισμα στη Γαλλία για το ευρώ, δήλωσε ότι το ενιαίο νόμισμα δεν είναι βιώσιμο λόγω των διαφορών στην ανταγωνιστικότητα μεταξύ των κρατών-μελών.
«Η επαναφορά των εθνικών νομισμάτων θα επιτρέψει σε κάθε χώρα να αποκαταστήσει την πραγματική τους αξία και αυτό είναι που θα συμβεί. Θα οδηγούσε μήπως αυτό σε υποτίμηση του νέου φράγκου; Μάλλον όχι», δήλωσε.























































