ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
Ιράν: Περισσότεροι από 1.000.000 μαχητές έτοιμοι να αντιμετωπίσουν Αμερικανούς στρατιώτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα Σκόπια μεταβαίνει την επόμενη εβδομάδα ο Ντόναλντ Τουσκ για να συζητήσει σχετικά με την προσφυγική κρίση (περιμένουμε κάποιο νέο “μπαμ”;) και την πολιτική κρίση στο πολυεθνικό κρατίδιο.
Σε ανταπόκρισή του από τις Βρυξέλλες και επικαλούμενο διπλωματικές πηγές, το σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων MIA μεταδίδει ότι ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, θα επισκεφθεί τα Σκόπια την επόμενη εβδομάδα.
Σύμφωνα με την ανταπόκριση, στο επίκεντρο της επίσκεψης Τουσκ θα βρεθούν η μεταναστευτική κρίση και η πολιτική κατάσταση στα Σκόπια.
Το πρακτορείο σημειώνει ότι η επίσκεψη Τουσκ πραγματοποιείται σε μία περίοδο που γίνεται ολοένα και συχνότερα λόγος για την πιθανότητα πρόκλησης νέων προσφυγικών ροών, ως αποτέλεσμα των εντάσεων μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας και των απειλών της Άγκυρας για υπαναχώρηση από τη συμφωνία για το προσφυγικό.
Το πρακτορείο προσθέτει ότι αυτή θα είναι η τρίτη επίσκεψη Τουσκ στα Σκόπια τα τελευταία δύο χρόνια και ότι και αυτή τη φορά “οικοδεσπότης” του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα είναι ο Σκοπιανός Πρόεδρος, Γκιόργκι Ιβάνοφ.























































