ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Έλληνες της Μέσης Ανατολής καλούν τον Μητσοτάκη να μεταβεί στην Ιορδανία μετά το τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνορθόδοξη εκκλησία: «Μια
Pizza Fan: Πάνω από 35 εκατ. ευρώ η φοροδιαφυγή και 150 εκατ. ευρώ τα κέρδη που δεν δηλώθηκαν
Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Προφυλακιστέος ο Παπαπέτρου για τους στημένους αγώνες – Πώς δικαιολόγησε τα 820.000 ευρώ
Άστραψε και βρόντηξε ο Φαραντούρης: Εγκληματικά απούσα η ΕΕ απ' την προστασία των Ελληνορθόδοξων στη Μέση Ανατολή
Pizza Fan: «Ενδέχεται να έχει δημιουργηθεί σύγχυση στον υπολογισμό του τζίρου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το χαμηλότερο ποσοστό μετά την ενοποίηση του 1990 κατέγραψε η ανεργία στη Γερμανία, πέφτοντας στο 5,8%, σύμφωνα με στοιχεία της γερμανικής υπηρεσίας για την απασχόληση.
Ειδικότερα, ο εποχικά προσαρμοσμένος αριθμός των ανέργων υποχώρησε κατά 30.000 στα 2,556 εκατ. άτομα ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών που έλαβαν μέρος σε δημοσκόπηση του Reuters και τοποθετούσαν την πτώση στα 10.000 άτομα.
Το ποσοστό της ανεργίας υποχώρησε στο 5,8% από 5,9% τον Φεβρουάριο, αγγίζοντας το χαμηλότερο επίπεδο από την επανένωση της Γερμανίας το 1990.
Οι αναλυτές της εταιρείας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Factset προέβλεπαν ότι το ποσοστό της ανεργίας θα διατηρείτο στο επίπεδο του Ιανουαρίου, δηλαδή στο 5,9%.
Σύμφωνα ωστόσο με τα νέα στοιχεία, ο αριθμός των ανέργων υποχώρησε κατά 30.000 άτομα τον Μάρτιο σε σχέση με τον Φεβρουάριο.























































