Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γερμανική εισαγγελία: Ο ισλαμιστής που συνελήφθη δεν έχει σχέση με την επίθεση στο Ντόρτμουντ

Γερμανική εισαγγελία: Ο ισλαμιστής που συνελήφθη δεν έχει σχέση με την επίθεση στο Ντόρτμουντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Αστυνομία δεν βρήκε κανένα στοιχείο που να συνδέει τον ύποπτο ισλαμιστή, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση, με την επίθεση που πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Τρίτη στο πούλμαν της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ανακοίνωσε σήμερα η γερμανική ομοσπονδιακή εισαγγελία που είναι αρμόδια για υποθέσεις τρομοκρατίας.

«Η έρευνα δεν επέτρεψε μέχρι στιγμής να βρεθούν στοιχεία που να δείχνουν ότι ο ύποπτος συμμετείχε στην επίθεση», αναφέρει η εισαγγελία σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ωστόσο η εισαγγελία προχώρησε σε έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του εν λόγω υπόπτου, το όνομα του οποίου αναφέρεται ως Αμπντούλ Μπεσέτ Α., για συμμετοχή στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στη διάρκεια παραμονής του στο Ιράκ κατά το παρελθόν. Σύμφωνα με την εισαγγελία, ως μέλος της «ξένης τρομοκρατικής οργάνωσης» Ισλαμικό Κράτος, ο Αμπντούλ Μπεσέτ Α. ηγούνταν στο Ιράκ μιας 10μελούς ομάδας κομάντο που είχε εμπλακεί σε απαγωγές, λαθρεμπόριο, εκβιασμό και φόνους.

Ο ύποπτος θα εμφανισθεί ενώπιον δικαστή ο οποίος θα αποφασίσει αν θα εγκρίνει το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσαν οι εισαγγελείς, κάτι που θα επιτρέψει να κρατηθεί ο άνδρας αυτός περισσότερο από 24 ώρες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Νεκρή με μια ζώνη στο λαιμό βρέθηκε 59χρονη σε διαμέρισμα στον Εύοσμο

Ζωγράφου: Συνελήφθη 54χρονος για τη δολοφονία της μητέρας και της αδελφής του

Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει

Farantouris: Letter to Merz and von der Leyen over persecution of Christians, Alawites, Druze, and Kurds in Syria by Neo-Ottoman Jihadists

Φαραντούρης: Επιστολή προς Μερτς και φον ντερ Λάιεν για τις διώξεις Χριστιανών, Αλαουιτών, Δρούζων, Κούρδων στη Συρία από τους νεο-οθωμανούς τζιχαντιστές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr