ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει
Στόχος τα υπόγεια στρατηγεία του Ιράν - Η νέα στρατηγική «Stand-In»
Νίκος Δένδιας: Τέλος στις αυταπάτες - «Ούτε η ασφάλεια πλέον είναι δεδομένη ούτε η ειρήνη»
ΗΠΑ: Εξετάζεται επιχείρηση για την κατάσχεση 400 κιλών ιρανικού ουρανίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Αστυνομία δεν βρήκε κανένα στοιχείο που να συνδέει τον ύποπτο ισλαμιστή, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση, με την επίθεση που πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Τρίτη στο πούλμαν της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ανακοίνωσε σήμερα η γερμανική ομοσπονδιακή εισαγγελία που είναι αρμόδια για υποθέσεις τρομοκρατίας.
«Η έρευνα δεν επέτρεψε μέχρι στιγμής να βρεθούν στοιχεία που να δείχνουν ότι ο ύποπτος συμμετείχε στην επίθεση», αναφέρει η εισαγγελία σε ανακοίνωση που εξέδωσε.
Ωστόσο η εισαγγελία προχώρησε σε έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του εν λόγω υπόπτου, το όνομα του οποίου αναφέρεται ως Αμπντούλ Μπεσέτ Α., για συμμετοχή στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στη διάρκεια παραμονής του στο Ιράκ κατά το παρελθόν. Σύμφωνα με την εισαγγελία, ως μέλος της «ξένης τρομοκρατικής οργάνωσης» Ισλαμικό Κράτος, ο Αμπντούλ Μπεσέτ Α. ηγούνταν στο Ιράκ μιας 10μελούς ομάδας κομάντο που είχε εμπλακεί σε απαγωγές, λαθρεμπόριο, εκβιασμό και φόνους.
Ο ύποπτος θα εμφανισθεί ενώπιον δικαστή ο οποίος θα αποφασίσει αν θα εγκρίνει το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσαν οι εισαγγελείς, κάτι που θα επιτρέψει να κρατηθεί ο άνδρας αυτός περισσότερο από 24 ώρες.























































