ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Τζον Κέλι, Τρομοκρατία,


















































Δημοσκόπηση ALCO: Kαταρρέει στο 23,4% η ΝΔ - 4 στους 10 δεν έχουν 500 ευρώ στην άκρη
Νέος πόλεμος με το Ιράν προ των πυλών; Λεπτομέρειες έρχονται στο φως από τις κλειστές συνομιλίες στο Κατάρ
Νίκος Δένδιας: Μέχρι το 2030 θα έχει ολοκληρωθεί ένας σύγχρονος αήττητος στρατός
Οι ΗΠΑ χαρακτηρίζουν τη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης «μη βοηθητική και προκλητική» εν μέσω περιφερειακών αντιδράσεων
Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων: Η AGNETA φέρνει ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Σε RED CODE επτά Περιφέρειες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αυστηρή προειδοποίηση εξέδωσε την Τρίτη για τον κίνδυνο τρομοκρατικής επίθεσης στις ΗΠΑ εξέδωσε ο υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας της κυβέρνησης Tραμπ Τζον Κέλι.
Μάλιστα τόνισε, πως ο κίνδυνος ενός τρομοκρατικού πλήγματος στις ΗΠΑ είναι σήμερα «τόσο μεγάλος», όσο ήταν στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001 και την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη.
«Η απειλή για το έθνος μας και τον αμερικανικό τρόπο ζωής δεν έχει μειωθεί», τόνισε ο Κέλι κατά την ομιλία του στο Πανεπιστήμιο George Washington.
«Στην πραγματικότητα, η απειλή έχει κάνει μετάσταση και αποκεντρώνεται», και ο κίνδυνος είναι τόσο απειλητικός σήμερα όπως ήταν εκείνο το πρωί του Σεπτεμβρίου σχεδόν πριν από 16 χρόνια», σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας.























































