ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Τζέιμς Μάτις δήλωσε την Τετάρτη ότι το Ιράν διαδραματίζει έναν αποσταθεροποιητικό ρόλο στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, αλλά η επιρροή που ασκεί θα ξεπεραστεί για να επιτευχθεί μια λύση για τον πόλεμο της Υεμένης, μέσα από τις ειρηνευτικές συνομιλίες που διεξάγονται υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.
«Όπου υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή, θα βρούμε το Ιράν», δήλωσε ο Μάτις σε δημοσιογράφους στο Ριάντ, έπειτα από συνάντησή του με ανώτερους αξιωματούχους του βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας.
«Θα χρειαστεί να υπερνικήσουμε τις απόπειρες του Ιράν να αποσταθεροποιήσει ακόμη μια χώρα δημιουργώντας ακόμη μια πολιτοφυλακή στα πρότυπα της σιιτικής ένοπλης οργάνωσης του Λιβάνου Χεζμπολάχ, αλλά η ουσία είναι ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο γι’ αυτό», πρόσθεσε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ.























































