ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κακό παιχνίδι με τη βαλκανική μπαρουταποθήκη φαίνεται ότι παίζει ο εξωμότης ελληνικής καταγωγής πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα.
Όπως μεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο, επικαλούμενο τοπικές πηγές όπως η αλβανική inaonline που επικαλείται τη σερβική Kurir, η Αλβανία με απόφαση του πρωθυπουργού Έντι Ράμα στέλνει όπλα στους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου.
Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται ότι στο βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου «έχουν μετακινηθεί Αλβανοί εξτρεμιστές από τα Σκόπια».
Η σερβική ιστοσελίδα επικαλείται πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας και σημειώνει ότι “τα Τίρανα τους τελευταίους μήνες αποστέλλουν μεγάλες ποσότητες όπλων στο Κοσσυφοπέδιο κι αυτά περνούν ελεύθερα από τους συνοριακούς σταθμούς”.
Η σερβική ιστοσελίδα σημειώνει ότι προετοιμάζεται αντάρτικο, δηλαδή τρομοκρατικές επιθέσεις με στόχο τη «Μεγάλη Αλβανία» και επικαλείται για αυτό τον Σέρβο στρατιωτικό των σερβικών μυστικών υπηρεσιών, Μομίρ Στογιάνοβιτς, που τονίζει ότι ετοιμάζεται ένα επικίνδυνο σενάριο αποσταθεροποίησης.























































