ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστική προειδοποίηση Γκέιτς: Η AI είναι αρκετά ισχυρή για να οδηγήσει σε 1 δισ. θανάτους (βίντεο)
«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους
Διπλωματική Πηγή: Η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχθεί και να συμμετάσχει σε ευρύτερους ευρωπαϊκούς αμυντικούς μηχανισμούς όσο υφίσταται απειλή πολέμου
Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού - Πότε και ποιες περιοχές θα πληγούν
Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από την 1η Ιουλίου οι συνταξιούχοι στη Γερμανία θα δουν φουσκωμένους τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους με απόφαση της Άνγκελα Μέρκελ.
Για τους πολίτες της πρώην Ανατολικής Γερμανίας η σύνταξη θα είναι αυξημένη κατά 3,59% ενώ για τους πρώην Δυτικογερμανούς κατά 1,9%. Από την απόφαση της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης βγαίνουν κερδισμένοι συνολικά 20 εκατομμύρια άνθρωποι.
Να υπενθυμίσουμε ότι η Γερμανία βρίσκεται σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο αφού θα στηθούν κάλπες στις 24 Σεπτεμβρίου.























































