ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Τι δήλωσε η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς για τις ΣΜΝ «αποκαλύψεις Τζέφρι Επστάιν»
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με σκοπό την επίλυση στο πολιτικό αδιέξοδο του επικρατεί στη χώρα, μεταβαίνει τη Δευτέρα στα Σκόπια ο αναπληρωτής βοηθός ΥΠΕΞ των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αμερικανικής Πρεσβείας στα Σκόπια ο Χόιτ Μπράιαν Γι, αρμόδιος για θέματα Ευρώπης και Ευρασίας, αναμένεται να συναντήσει τους πολιτικούς ηγέτες της χώρας όχι όμως και τον ίδιο τον Πρόεδρο, Γκιόργκι Ιβάνοφ.
Από την πλευρά του Προέδρου αναφέρεται ότι το βεβαρυμένο του πρόγραμμα είναι το πρόβλημα που δεν θα του επιτρέψει να συναντηθεί με τον Αμερικανό αξιωματούχο.
Ωστόσο, η αμερικανική πλευρά αναφέρει ότι η συνάντηση δεν είναι εφιτκή «λόγω της στάσης του Προέδρου απέναντι στις καλόπιστες προτροπές της διεθνούς κοινότητας για την απεμπλοκή των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα».
Τοπικά ΜΜΕ επισήμαιναν ότι η επίσκεψη Χόιτ Μπράιαν Γι πραγματοποιείται λίγες ημέρες με τη δήλωση του εκπροσώπου τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην “Φωνή της Αμερικής” πως οι πολιτικοί ηγέτες της ΠΓΔΜ πρέπει να κάνουν ό,τι μπορούν για το σχηματισμό κυβέρνησης χωρίς άλλη καθυστέρηση, καθώς υφίσταται σαφής κοινοβουλευτική πλειοψηφία και ακόμα πως οι πολιτικοί που προσπαθούν να εμποδίσουν τον σχηματισμό κυβέρνησης απαξιώνουν το κράτος δικαίου, τις δημοκρατικές διαδικασίες και τη σταθερότητα στη χώρα και την περιοχή.
«Εμείς θα συνεργαστούμε με τους Ευρωπαίους εταίρους μας για να ενθαρρύνουμε αυτούς τους πολιτικούς να σταματήσουν την κωλυσιεργία τους αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις πράξεις τους» είχε δηλώσει ο εκπρόσωπος τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.























































