Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

13χρονος βίασε την 8χρονη αδελφή του “μιμούμενος” πορνό που είδε στο Xbox

13χρονος βίασε την 8χρονη αδελφή του “μιμούμενος” πορνό που είδε στο Xbox
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία,

Σοκαριστική ήταν η ομολογία ενός 13χρονου αγοριού από το Λάνκαστερ της Αγγλίας ότι βίασε την μόλις 8 ετών αδελφή του.

Ο νεαρός παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι παρακολούθησε πορνό μαζί με έναν φίλο του στο Xbox και “αποφάσισε να το δοκιμάσει”. Όπως είπε, ο λόγος που διάλεξε τη αδελφή του για την “δοκιμή” ήταν το γεγονός ότι ήταν μικρή και “δεν μπορούσε να θυμηθεί και πολλά”, αναφέρει η Daily Mirror.

Εν αναμονή της απόφασης του αρμόδιου δικαστηρίου, ο 13χρονος διαμένει προσωρινά με συγγενείς μακριά από την αδελφή του, η οποία βρίσκεται υπό την στενή παρακολούθηση και φροντίδα ειδικών.

Το τραγικό περιστατικό έχει πυροδοτήσει τη συζήτηση για την διακίνηση πορνογραφικού υλικού στο διαδίκτυο και την πρόσβαση που έχουν σε αυτό οι ανήλικοι.

“Πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό που προκάλεσε ασύλληπτο πόνο στην οικογένεια” δήλωσε στην εφημερίδα Lancashire Telegraphο ο Τζον Μπράουν, αρμόδιος για την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης, επισημαίνοντας πως η έκθεση στο πορνό μπορεί να διαστρεβλώσει πλήρως την αντίληψη ενός παιδιού για το τι είναι υγιής σεξουαλική συμπεριφορά.

Η Φλόρα Έλβινς από την οργάνωση Rape Crisis Charity δήλωσε στην εφημερίδα ότι “το περιστατικό θα αποσταθεροποιήσει εντελώς τη ζωή του μικρού κοριτσιού” και τόνισε την ανάγκη λήψης μέτρων καθώς πλέον δεν υπάρχει η δικαιολογία που επικαλούνται ορισμένοι ότι το πορνό δεν βλάπτει. “Τελικά βλάπτει τα μικρά παιδιά… Πόσες ακόμα αποδείξεις χρειαζόμαστε;” αναρωτήθηκε η κ. Έλβινς.

Μία κυβερνητική επιτροπή πρόκειται να συζητήσει τη λήψη μέτρων για την καταπολέμηση του φαινομένου και τον περιορισμό της έκθεσης ανηλίκων σε ακατάλληλο υλικό στο ίντερνετ.

Έως τότε οι γονείς ενθαρρύνονται να αξιοποιούν περισσότερο τις ρυθμίσεις που διαθέτει κάθε συσκευή πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Όπως μπορεί να διαβάσει κανείς στην ιστοσελίδα υποστήριξης πελατών του Xbox, οι χρήστες μπορούν να διαμορφώσουν όπως θέλουν την πρόσβαση σε παιχνίδια, ταινίες και τηλεοπτικό περιεχόμενο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

DW: Ζυγίζει μάλλον ακόμη την κατάσταση η Άγκυρα για τη Μέση Ανατολή

Αμερικανοί και Βρετανοί κατέρριψαν περισσότερα από 100 ιρανικά ντρόουν

Το Ιράν έτοιμο να χτυπήσει το Ισραήλ – Κίνδυνος κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή

Παραδικαστικό κύκλωμα: Εκδόθηκε στην Ελλάδα η Αντωνία Ηλία – Φυγοδικούσε 19 χρόνια

Βρετανία-Δημοσκόπηση: Βαριά ήττα για τους Συντηρητικούς – Άνετη πλειοψηφία για τους Εργατικούς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr