Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εντοπίστηκαν τρία ύποπτα δέματα σε πολιτικά γραφεία στη Σκωτία

Εντοπίστηκαν τρία ύποπτα δέματα σε πολιτικά γραφεία στη Σκωτία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τρία ύποπτα δέματα που περιείχαν μια «λευκή ουσία» στάλθηκαν σε πολιτικά γραφεία στη Σκωτία μεταξύ 25-26 Απριλίου, ανακοίνωσε την Πέμπτη το τοπικό κοινοβούλιο.

Στάλθηκαν σε αιρετό αξιωματούχο

Τα δέματα αυτά στάλθηκαν σε έναν αιρετό αξιωματούχο, στα κεντρικά γραφεία ενός κόμματος και στο κτίριο ενός τοπικού συμβουλίου. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και έχουν δοθεί οδηγίες και συμβουλές στους βουλευτές και σε άλλους αξιωματούχους σε όλη τη Σκωτία.

Στη Βρετανία θα διεξαχθούν πρόωρες βουλευτικές εκλογές στις 8 Ιουνίου. Νωρίτερα την Πέμπτη αστυνομικοί συνέλαβαν στο κέντρο του Λονδίνου, πολύ κοντά στο κοινοβούλιο και την Ντάουνινγκ Στριτ, έναν άνδρα οπλισμένο με μαχαίρια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λονδίνο: «Σανδαλάκηδες» διαδηλωτές υπέρ της Γάζας την «έπεσαν» στην Oxford Street

Ουκρανία: Το Κίεβο «συμφωνεί σε ειρηνευτικό σχέδιο» με τη μεσολάβηση των ΗΠΑ

Ευρωπαϊκή αντιπρόταση για την Ουκρανία: Διαπραγματεύσεις αντί παραχώρηση εδαφών, ρωσικές αποζημιώσεις και εκλογές

Οι Τούρκοι φοβούνται ότι το Ισραήλ αγοράζει γη στην κατεχόμενη Κύπρο – «Η Κύπρος προστίθεται στο μενού του νέου ιμπεριαλιστικού παιχνιδιού που στήνεται στην περιοχή μας»

Γκρίνια στην Τουρκία – Αγόρασαν S-400 που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν και Eurofighter στη διπλάσια τιμή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr