ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Greenpeace ανήρτησε στον Πύργο του Άιφελ πανό κατά της Λεπέν (βίντεο)

Η Greenpeace ανήρτησε στον Πύργο του Άιφελ πανό κατά της Λεπέν (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πανό κατά της Μαρίν Λεπέν ανήρτησαν το πρωί της Παρασκευής στον Πύργο του Άιφελ, ακτιβιστές της Greenpeace.

Στο πανό αναγράφεται το μήνυμα της Γαλλικής Επανάστασης “Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη” και η Greenpeace καλεί τους Γάλλους να μην ψηφίσουν την υποψήφια της ακροδεξιάς.

Αυτή η ενέργεια έχει ως στόχο «να προειδοποιήσει για τα σχέδια της Μαρίν Λεπέν και τον κίνδυνο που αντιπροσωπεύει για τις οργανώσεις , αλλά και πέραν αυτού», δήλωσε ο Ζαν-Φρανσουά Ζουλιάρ, γενικός διευθυντής της Greenpeace Γαλλία στους δημοσιογράφους.

«Liberté, Egalité, Fraternité: είναι περισσότερο επείγον να υπερασπισθούμε αυτές τις αξίες, που απειλούνται ιδιαίτερα από το Εθνικό Μέτωπο», πρόσθεσε ο Ζαν-Φρανσουά Ζουλιάρ.

«Η Greeenpeace ανησυχεί αυτούς τους καιρούς της αναζωπύρωσης των εθνικισμών στην Τουρκία, την Ουγγαρία…και των κινδύνων του περιορισμού του δικαιώματος του συνεταιρίζεσθαι. Εντάσσεται στην αποστολή μας να αντιταχθούμε», επέμεινε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%

Ο Τραμπ υπέγραψε με τον Πεζεσκιάν εκεχειρία 60 ημερών και το παρουσιάζουν ως δήθεν «ειρήνη»

Σε πανικό ο καταρρέων Μητσοτάκης σχεδιάζει πρόωρες εκλογές – Η απάντηση Τσίπρα από τη Λευκωσία: ΔΕΝ θα προλάβεις! «Το μομέντουμ έχει ήδη δημιουργηθεί»

Τραμπ από G7: «Κοντά στην υπογραφή της συμφωνίας με το Ιράν – Αν αποτύχει, επιστρέφουμε στους βομβαρδισμούς»

Τσίπρας από Λευκωσία: Στις εκλογές πάμε για να νικήσουμε, όχι για καταγραφή δυνάμεων – Θα είναι ντέρμπι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr