ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), Εφρίν, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τζιχαντιστές, Χαλέπι,

















































Ο Νίκος Παππάς συνέθλιψε τον Νίκο Παπαθανάση - Η αλήθεια με νούμερα
ΒΙΝΤΕΟ: Η Καρυστιανού κατεβαίνει στις εκλογές - «Καμία συνεργασία με το παλιό σύστημα»
Βενιζέλος: Η χώρα είναι «μη διακυβερνήσιμη» - Κρίση νομιμοποίησης και προβλήματα εθνικής ασφάλειας
Δημοσκόπηση Alco: Στο πλευρό των αγροτών 8 στους 10 πολίτες - Στα «τάρταρα» η ΝΔ (23,6%) - Αυξάνονται οι αναποφάσιστοι
Πένθος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Πέθανε η μητέρα του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συμμορίες μισθοφόρων ισλαμιστών της Τουρκίας, που δηλώνουν Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), επιτέθηκαν στις 03.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής στο χωριό Ίσκα, στο κουρδικό καντόνι της Εφρίν, στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού στη βορειοδυτική Συρία.
Οι τουρκόφιλοι ισλαμιστές επιτέθηκαν τις κουρδικές θέσεις με βαρύ οπλισμό, ενώ αμέσως ανταπέδωσαν πυρά οι Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) και οι Μονάδες Προστασίας Γυναικών (YPJ) των Κούρδων της Συρίας.
Αργότερα την Παρασκευή οι ισλαμιστές κλιμάκωσαν τις επιθέσεις τους βομβαρδίζοντας με πυροβολικό και τα γειτονικά χωριά Μπασοφάν και Μπασμερέ.
Σύμφωνα με το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANF, οι μάχες στην περιοχή συνεχίζονται με τις κουρδικές δυνάμεις να απαντούν στις επιθέσεις των ισλαμιστών.






















































