ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ιράν στρέφεται μέσω ξηράς σε ευρείας κλίμακας εξαγωγή καυσίμων λόγω του αμερικανικού αποκλεισμού
Οι Ρώσοι της «τρίτης Ρώμης» αποκαλούν τον Αχρίδας ως... «Μακεδονίας» - Το μίσος του «Ρωσικού Κόσμου» για τους Έλληνες απειλεί
Το Ισραήλ θα επενδύσει 95 δισ. δολάρια σε εγχώρια αμυντική βιομηχανία - Αναπτύσσει δικά του αεροσκάφη και drone
Η Ιορδανία αποκαλύπτεται ως «μυστικός εταίρος» στον πόλεμο κατά του Ιράν
Το Ισραήλ ανέπτυξε στρατεύματα και όπλα λέιζερ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος του Ιράν Χασάν Ροχανί, στις πρώτες του δηλώσεις το Σάββατο μετά την επανεκλογή του, δεσμεύτηκε να πραγματοποιήσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις για την δημιουργία μιας περισσότερο ελεύθερης κοινωνίας και την βελτίωση της οικονομίας.
“Το Ιράν είναι ένα μεγάλο έθνος. Εσείς είστε οι πραγματικοί νικητές των εκλογών… Θα παραμείνω πιστός στις δεσμεύσεις μου απέναντί σας”, έγραψε ο Ροχανί στον λογαριασμό του στο Twitter.
Παράλληλα, σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση ο Ροχανί είπε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν η απόρριψη των εκκλήσεων για τον τερματισμό των μεταρρυθμίσεων και μια επίδειξη ενότητας.
Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ συνεχάρη σήμερα τον Ιρανό ομόλογό του για την επανεκλογή του και δεσμεύτηκε να επιδιώξει την “συνεργασία” με την Τεχεράνη, κυριότερο σύμμαχο στην περιοχή του συριακού καθεστώτος.























































