Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μισθοφόροι του Ερντογάν έπιασαν τρεις Σύρους στρατιώτες, τους έδειραν και τους φωτογράφισαν

Μισθοφόροι του Ερντογάν έπιασαν τρεις Σύρους στρατιώτες, τους έδειραν και τους φωτογράφισαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Σάββατο το απόγευμα Τουρκμένοι (τουρκική φυλή της Συρίας) μισθοφόροι της Τουρκίας, που συμμετέχουν στον λεγόμενο Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA), έπιασαν αιχμάλωτους τρεις κυβερνητικούς Σύρους στρατιώτες και αφού τους ξυλοκόπησαν άγρια, τους φωτογράφισαν και ανάρτησαν την εικόνα στο διαδίκτυο.

Οι Σύροι στρατιώτες συνελήφθησαν από τους μισθοφόρους του Ερντογάν στα περίχωρα της πόλης Αλ Μπαμπ, στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού, η οποία κατέχεται από τις τουρκικές και φιλοτουρκικές ισλαμιστικές δυνάμεις.

Στη φωτογραφία, που δημοσιεύουμε και εμείς, βλέπετε τους Σύρους στρατιώτες εμφανώς χτυπημένους, ενώ οι Τουρκμένοι δεν έδωσαν πληροφορίες για το πώς τους έπιασαν.

Να υπογραμμιστεί εδώ ότι οι Τουρκμένοι της Συρίας τελούν υπό τουρκικές εντολές επισήμως και η ενέργειά τους αυτή θεωρείται από συριακές στρατιωτικές πηγές ως εχθρική πράξη της Τουρκίας.

Τοπικές πηγές επίσης πληροφορούν ότι οι Τούρκοι χτίζουν στρατόπεδο στον λόγο Σεΐχ Ακίλ, στο έδαφος της Συρίας, σε έναν λόφο που “βλέπει” πάνω από την Αλ Μπαμπ.

Υποτίθεται ότι έχει συμφωνηθεί μεταξύ Ρωσίας, Τουρκίας και Ιράν να τηρηθεί εκεχειρία στη συγκεκριμένη περιοχή, η οποία συμπεριλαμβάνει και τα κυβερνητικά στρατεύματα της Δαμασκού, όμως οι μισθοφόροι του Ερντογάν έχουν αποδείξει ότι δεν καταλαβαίνουν από συνθήκες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr