ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συγκλονιμένη η Ελισάβετ από την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ

Συγκλονιμένη η Ελισάβετ από την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συγκλονισμένη δήλωσε η βασίλισσα Ελισάβετ μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.

Η βασίλισσα της Αγγλίας ευχαρίστησε τις υπηρεσίες Πρώτων Βοηθειών και εξέφρασε τον θαυμασμό της για την αντίδραση των κατοίκων της πόλης.

«Ολόκληρο το έθνος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ για τους θανάτους, τους τραυματισμούς στο Μάντσεστερ την περασμένη νύκτα τόσων ανθρώπων, ενηλίκων και παιδιών, που απλώς διασκέδαζαν σε συναυλία.

Γνωρίζω ότι μιλώ εξ ονόματος όλων καθώς εκφράζω την βαθύτερή μου συμπάθεια σε όλους όσοι επλήγησαν από αυτό το τρομακτικό γεγονός και ιδιαίτερα στις οικογένειες και τους φίλους όσων πέθαναν ή τραυματίσθηκαν.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη των υπηρεσιών Πρώτων Βοηθειών, που ανταποκρίθηκαν με τέτοιον επαγγελματισμό και φροντίδα.

Και θα ήθελα να εκφράσω τον θαυμασμό μου για τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι του Μάντσεστερ ανταποκρίθηκαν με ανθρωπισμό και συμπόνοια σε αυτήν την πράξη βαρβαρότητας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καναδάς: Πληρωμένοι εκτελεστές στοχοποιούν εβραϊκούς στόχους στο Τορόντο – Στα ίχνη του δικτύου η Αστυνομία

Συνάντηση Πατριάρχη Βαρθολομαίου-Ερντογάν στην Άγκυρα για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης

Πίσω στη φυλακή ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος με απόφαση του Αρείου Πάγου

Ικανοποίηση Χεζμπολάχ για τη συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν – Διασφαλίστηκε η εκεχειρία στον Λίβανο

Στο κόκκινο η Μέση Ανατολή με κλείσιμο του ιρανικού εναέριου χώρου και εκτεταμένες παρεμβολές GPS

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr