ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συγκλονιμένη η Ελισάβετ από την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ

Συγκλονιμένη η Ελισάβετ από την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συγκλονισμένη δήλωσε η βασίλισσα Ελισάβετ μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.

Η βασίλισσα της Αγγλίας ευχαρίστησε τις υπηρεσίες Πρώτων Βοηθειών και εξέφρασε τον θαυμασμό της για την αντίδραση των κατοίκων της πόλης.

«Ολόκληρο το έθνος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ για τους θανάτους, τους τραυματισμούς στο Μάντσεστερ την περασμένη νύκτα τόσων ανθρώπων, ενηλίκων και παιδιών, που απλώς διασκέδαζαν σε συναυλία.

Γνωρίζω ότι μιλώ εξ ονόματος όλων καθώς εκφράζω την βαθύτερή μου συμπάθεια σε όλους όσοι επλήγησαν από αυτό το τρομακτικό γεγονός και ιδιαίτερα στις οικογένειες και τους φίλους όσων πέθαναν ή τραυματίσθηκαν.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη των υπηρεσιών Πρώτων Βοηθειών, που ανταποκρίθηκαν με τέτοιον επαγγελματισμό και φροντίδα.

Και θα ήθελα να εκφράσω τον θαυμασμό μου για τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι του Μάντσεστερ ανταποκρίθηκαν με ανθρωπισμό και συμπόνοια σε αυτήν την πράξη βαρβαρότητας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΟΚ στο Ισραήλ! Ο Νετανιάχου είχε προειδοποιηθεί από τον Πρόεδρο τον Εμιράτων πριν τη σφαγή της 7/10/23 ότι η Χαμάς σχεδίαζε επίθεση;

Αρμενικά δικαστικά έγγραφα: Η Τουρκία μετέφερε 2.000 Σύρους τζιχαντιστές στο Αζερμπαϊτζάν για πολεμήσουν τους Αρμένιους

Τζιχαντιστές στη νότια Συρία καλούν σε ιερό πόλεμο (τζιχάντ) κατά του Ισραήλ

Αμερικανός πρεσβευτής στο Ισραήλ: Η ειρήνη απαιτεί την εξαφάνιση της Χεζμπολάχ

Η Αυστρία απαγορεύει το πολιτικό Ισλάμ: «Δεν θέλω και δεν θα αποδεχτώ τα παιδιά μου ή τα παιδιά του έθνους να μεγαλώσουν σε μια μουσουλμανική χώρα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr