Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Κρίσιμο” παραμένει το επίπεδο ασφάλειας στη Βρετανία

“Κρίσιμο” παραμένει το επίπεδο ασφάλειας στη Βρετανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Κρίσιμο» παραμένει το επίπεδο της κατάστασης ασφάλειας στη Βρετανία, με δυνάμεις του στρατού να έχουν αναλάβει τα μέτρα ασφάλειας γύρω από πιθανούς στόχους.

Παράλληλα, ένοπλοι αστυνομικοί περιπολούν και στα τρένα που ταξιδεύουν εκτός των περιοχών του Λονδίνου.

Οι αξιωματούχοι των βρετανικών υπηρεσιών ασφάλειας επανέφεραν την κοινή διαχείριση πληροφοριών ασφάλειας με Αμερικανούς συναδέλφους τους, μετά τις σχετικές διαβεβαιώσεις που έδωσε η αμερικανική πλευρά για τη μη αποκάλυψη στοιχείων στον Τύπο.

Η αστυνομία στη Βρετανία προειδοποιεί για το ενδεχόμενο συνεργοί του βομβιστή αυτοκτονίας, Σαλμάν Αμπέντι, να έχουν διαφύγει την σύλληψη, έχοντας στην διάθεσή τους εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Στη διάρκεια των χθεσινών αστυνομικών επιχειρήσεων εντοπίστηκαν ύποπτα υλικά, παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της βόμβας που προκάλεσε την πολύνεκρη έκρηξη στο στάδιο του Μάντσεστερ.

Όπως ανακοινώθηκε μέσω Twitter, ένας ακόμη άντρας συνελήφθη από τη βρετανική αστυνομία για τη βομβιστική επίθεση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ

Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Η Χαμάς πανηγυρίζει: Η τρομοκρατική οργάνωση θριαμβολογεί για τον θάνατο του ηγέτη της αντι-Χαμάς πολιτοφυλακής, Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr