ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Κατάρ, Μέση Ανατολή, Ντόναλντ Τραμπ, Τζιχαντιστές,

















































ΒΙΝΤΕΟ: Η Καρυστιανού κατεβαίνει στις εκλογές - «Καμία συνεργασία με το παλιό σύστημα»
Ο Νίκος Παππάς συνέθλιψε τον Νίκο Παπαθανάση - Η αλήθεια με νούμερα
Νίκος Δένδιας: «Η Κύπρος δεν κείται μακράν» - Η ελλαδική ΑΟΖ θα φτάσει μέχρι την κυπριακή ΑΟΖ
Δημοσκόπηση Alco: Στο πλευρό των αγροτών 8 στους 10 πολίτες - Στα «τάρταρα» η ΝΔ (23,6%) - Αυξάνονται οι αναποφάσιστοι
Πένθος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Πέθανε η μητέρα του 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έμμεση αλλά σαφή θέση εναντίον του Κατάρ και υπέρ των μέτρων αποκλεισμού που αποφάσισαν οι αραβικές χώρες, πήρε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση για το ζήτημα μετά το ξέσπασμα της κρίσης.
«Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού μου στη Μέση Ανατολή, δήλωσα ότι δεν μπορεί πλέον να υπάρχει χρηματοδότηση της ριζοσπαστικής ιδεολογίας. Οι ηγέτες μου έδειξαν προς την κατεύθυνση του Κατάρ – δείτε!», έγραψε ο Ντ. Τραμπ με ανάρτησή του στο Twitter.
Υπενθυμίζεται ότι Σαουδική Αραβία, Αίγυπτος, Μπαχρέιν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η νόμιμη κυβέρνηση της Υεμένης, η κοσμική κυβέρνηση που ελέγχει την ανατολική Λιβύη και οι Μαλδίβες διέκοψαν τις διπλωματικές και οικονομικές σχέσεις τους με το Κατάρ, κατηγορώντας το για σχέσεις με ριζοσπαστικές ισλαμιστικές και τρομοκρατικές τζιχαντιστικές οργανώσεις.
Την ίδια στιγμή πάντως ο Τραμπ εξαπέλυσε άλλη μία επίθεση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης λέγοντας πως αυτά δεν επιθυμούν ο ίδιος να εκπέμψει ένα ειλικρινές και αδιαμεσολάβητο μήνυμα προς τα έξω.






















































