ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις σχέσεις της με το Κατάρ διέκοψε την Τρίτη και η Μαυριτανία, χώρα της Δυτικής Αφρικής και μέλος του Αραβικού Συνδέσμου, όπως ανακοίνωσε η κρατική υπηρεσία ειδήσεων της χώρας.
Οι ισχυρότερες χώρες του αραβικού κόσμου -μεταξύ των οποίων η Σαουδική Αραβία, η Αίγυπτος και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα- διέκοψαν διπλωματικές σχέσεις με το Κατάρ τη Δευτέρα, ισχυριζόμενες ότι υποστηρίζει ισλαμιστές τρομοκράτες και το Ιράν.
«Το κράτος του Κατάρ έχει συνδέσει τις πολιτικές του (…) με την υποστήριξη τρομοκρατικών οργανώσεων και τη μετάδοση εξτρεμιστικών ιδεών» ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών σε σε δήλωσή του στην αραβική γλώσσα που εξέδωσε η Υπηρεσία Πληροφοριών της Μαυριτανίας.
«Αυτό έχει ως αποτέλεσμα βαριές απώλειες ανθρώπινης ζωής σ’ αυτές τις αραβικές χώρες, στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο» προστίθετο στην ίδια ανακοίνωση.























































