Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αναβλήθηκε η Διάσκεψη για το Συριακό στην Αστάνα λόγω Κατάρ

Αναβλήθηκε η Διάσκεψη για το Συριακό στην Αστάνα λόγω Κατάρ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ρωσία, Τουρκία και Ιράν -μετά προφανώς από τις τελευταίες εξελίξεις με επίκεντρο το Κατάρ– ανέβαλαν τη προγραμματισμένη Διάσκεψη στην Αστάνα του Καζακστάν για το συριακό.

Ρωσία, Τουρκία και Ιράν παριστάνουν τις “εγγυήτριες” δυνάμεις του συριακού χάους. Ρωσία και Ιράν είναι σύμμαχοι της κυβέρνησης της Δαμασκού, η Τουρκία είναι εισβολέας.

Η Διάσκεψη για το Συριακό ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 12 και 13 Ιουνίου, ύστερα από πρόταση της Μόσχας.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Καζακστάν είπε ότι δεν έχει διευκρινιστεί πότε θα διεξαχθούν οι συνομιλίες, στις οποίες συμμετέχουν εκπρόσωποι της συριακής κυβέρνησης, αλλά και εκπρόσωποι ορισμένων ισλαμιστικών ένοπλων ομάδων.

Η φωτογραφία είναι από προηγούμενη συνάντηση στην Αστάνα για το ίδιο θέμα τον Ιανουάριο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ίσες αποστάσεις από την Ελλάδα μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ

Απετράπησαν πέντε απόπειρες δολοφονίας κατά του τζιχαντιστή μεταβατικού Προέδρου της Συρίας και δύο Υπουργών

Το Ιράν με AI «βύθισε» αμερικανικό αεροπλανοφόρο – Ο Χακάν Φιντάν υπέρ των πυρηνικών του Ιράν και των βαλλιστικών πυραύλων

Νίκος Δένδιας: «Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση εδώ, στις Βρυξέλλες, με τον Τούρκο ομόλογό μου κ. Γκιουλέρ»

Φαραντούρης στην Ευρωβουλή: «Ροπή της Τουρκίας στην παραβίαση του κράτους δικαίου» – «Πώς είναι δυνατόν να αποτελεί αξιόπιστο εταίρο της ΕΕ και πυλώνα της Ασφάλειας και Άμυνας της Ευρώπης;»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr