ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

H Αίγυπτος ζητά έρευνα από τον ΟΗΕ για λύτρα που πλήρωσε το Κατάρ σε τζιχαντιστές

H Αίγυπτος ζητά έρευνα από τον ΟΗΕ για λύτρα που πλήρωσε το Κατάρ σε τζιχαντιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Αίγυπτος κάλεσε το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών να ανοίξει έρευνα για τις κατηγορίες ότι το Κατάρ κατέβαλε λύτρα ύψους έως και ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων «σε τρομοκρατική οργάνωση που είναι ενεργή στο Ιράκ» για την απελευθέρωση μελών της βασιλικής οικογένειας του εμιράτου.

«Αυτή η παραβίαση των ψηφισμάτων του Σ.Α., αν αποδειχθεί, θα έχει αναμφίβολα ένα αρνητικό αντίκτυπο στις προσπάθειες καταπολέμησης της τρομοκρατίας στο πεδίο», τόνισε ο ανώτερος Αιγύπτιος διπλωμάτης στον ΟΗΕ Ιχάντ Μουσταφά Αουάντ Μουσταφά.

Το Κατάρ αρνείται ότι προσπάθησε να πληρώσει λύτρα για την απελευθέρωση 26 υπηκόων του εμιράτου, ανάμεσά τους και μέλη της βασιλικής του οικογένειας, οι οποίοι είχαν απαχθεί στο Ιράκ από ενόπλους αγνώστου ταυτότητας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Χαμάς προσπαθεί με τεχνάσματα να μην αφοπλιστεί

Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου – Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»

Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία

«Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ: Ο ισραηλινός στρατός θα αποχωρήσει από τη Γάζα μόνο μετά τον αφοπλισμό της Χαμάς

Πακιστάν: 14 νεκροί από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε συγκέντρωση κατά του εξτρεμισμού

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr