ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αποχή στον πρώτο γύρο των βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία αναμένεται να φθάσει ποσοστό ρεκόρ, μεταξύ 50% και 51%, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που δημοσιοποίησαν σήμερα τέσσερα ινστιτούτα δημοσκοπήσεων.
Αν οι αριθμοί αυτοί επιβεβαιωθούν, θα πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό από την έναρξη της Πέμπτης Δημοκρατίας το 1958.
Το τελικό ποσοστό αποχής αναμένεται να φθάσει το 50% σύμφωνα με το Ifop, το 50,5% σύμφωνα με το Ipsos και το Kantar Sofres, το 51% σύμφωνα με το Elabe, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αυτές που δόθηκαν στη δημοσιότητα τρεις ώρες πριν από το κλείσιμο των εκλογικών τμημάτων στις μεγάλες πόλεις στις 20:00 ώρα Γαλλίας.























































