ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































DW: Το Πάπιγκο έχει διχαστεί με αφορμή την κατασκευή κατοικιών εφοπλιστή - Καταγγελίες για απειλές
Νίκος Δένδιας: Το όραμα είναι η Ελλάδα να γίνει παραγωγός οπλικών συστημάτων
Ο ηγέτης της Χαμάς Χάλεντ Μασάλ κάλεσε από την Τουρκία σε καταστροφή του Ισραήλ
O Ανδρέας Κουτσόλαμπρος νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών - Ποιοι εκλέχθηκαν σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά
Η Τουρκία μετέφερε νέα στρατεύματα στην τουρκο-κατεχόμενη βόρεια Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον θάνατο του Ζόνας-Ενρίκε Πεσάλι ανακοίνωσε η Ατλέτικο Παρανά. Η είδηση «έσκασε σαν βόμβα» στη Βραζιλία, που θρηνεί τον χαμό του 26χρονου αμυντικού μέσου σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Το όχημα που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες και προσέκρουσε με μεγάλη δύναμη σε δέντρο.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας ο άτυχος ποδοσφαιριστής, που επέστρεφε από γιορτή φίλου του, σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η κοπέλα που τον συνόδευε γλίτωσε με ελαφρά τραύματα.
Ο Πεσάλι ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκρέμιο (2009-2012) και στη συνέχεια δοκίμασε την τύχη του στη γαλλική, Ανζέ (2012-2016), όπου σε 37 αγώνες πέτυχε 7 τέρματα. Την προηγούμενη σεζόν (2016) έπαιξε για λίγο ως δανεικός στην Λουσόν, ενώ την τρέχουσα φόρεσε την φανέλα της Νέφτσι Μπακού (Αζερμπαϊτζάν), πριν επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ατλέτικο Παρανά.























































