ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αφγανιστάν, Επίθεση Αυτοκτονίας, Ισλαμιστές, Καμπούλ, Μουσουλμάνοι, Τζαμί, Τζιχαντιστές,


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση αυτοκτονίας σε μουσουλμανικό ναό στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν Καμπούλ, σημειώθηκε την Πέμπτη, με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 10 νεκρούς.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών, η τρομοκρατική επίθεση έγινε στην αλ Ζάχρα, στα δυτικά της αφγανικής πρωτεύουσας.Ο εκπρόσωπος του υπουργείου, Νατζίμπ Ντάνες μιλώντας στο Reuters έκανε λόγο για αρκετά θύματα.
Τη στιγμή που ανατινάχθηκε ο βομβιστής αυτοκτονίας, ο ναός ήταν γεμάτος από πιστούς, οι οποίοι συμμετείχαν στις εκδηλώσεις για το Ραμαζάνι.























































