ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ντάνα Λέβι: Τούρκοι κομάντος στη νότια Συρία μόλις 40 χλμ από τα σύνορα με Ισραήλ
Τέλος εποχής για τον Μακρόν - Η Λεπέν προηγείται κι ακολουθεί ο Μελανσόν
Πανικός στο Υπουργείο Υγείας: Έντρομος ο Άδωνις τρέχει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα - Τρεχάματα και εκ των υστέρων εξαγγελίες
Βρετανία: Αλλοδαπές αιτούσες άσυλο βιάστηκαν ή «πλήρωσαν» με σεξ για να λάβουν καθεστώς πρόσφυγα
Συρία: Διαδηλώσεις την Κυριακή 13/09 σε 37 διαφορετικές τοποθεσίες κατά του «μεταβατικού προέδρου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να παλέψουν για τη νίκη στις εκλογές του Σεπτεμβρίου προέτρεψε τα μέλη του SPD ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας, Γκέρχαρντ Σρέντερ, στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος.
Ο τελευταίος Καγκελάριος του SPD, ο οποίος εξακολουθεί να ασκεί μεγάλη βαρύτητα, κάλεσε τα μέλη του κόμματος να παλέψουν, παρότι το CDU προηγείται κατά 15 μονάδες στις δημοσκοπήσεις.
«Αυτή είναι η ευκαιρία μας. Εάν κινητοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις μας τις επόμενες εβδομάδες, μπορούμε να επιτύχουμε, κάνοντας το SPD το μεγαλύτερο κόμμα» δήλωσε μεταξύ άλλων.
Σημειώνεται ότι κυριακάτικη δημοσκόπηση της Bild δίνει προβάδισμα 15 ποσοστιαίων μονάδων στο κόμμα της Άνγκελα Μέρκελ, το οποίο συγκεντρώνει 39% έναντι μόλις 24% του SPD.























































