ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πέντε άνθρωποι πέθαναν από τον καύσωνα στη Βουλγαρία

Πέντε άνθρωποι πέθαναν από τον καύσωνα στη Βουλγαρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλγαρία, Καιρός, Καύσωνας, Σόφια,

Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Σόφια λόγω του κύματος καύσωνα που πλήττει τη Βουλγαρία, με θερμοκρασίες που αναμενόταν να φθάσουν μέχρι και τους 44 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τις αρχές, το μεσημέρι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης είχαν προσφέρει βοήθεια σε περίπου 200 ανθρώπους που αντιμετώπισαν προβλήματα εξαιτίας της ζέστης.

Εκπρόσωπος των αρμόδιων υπηρεσιών συμβούλευσε τους κατοίκους να μη βγαίνουν από το σπίτι τους στη διάρκεια της ημέρας και να μην καλούν τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης παρά μόνον όταν υπάρχει απόλυτη ανάγκη, ώστε τα ασθενοφόρα να επαρκέσουν για την αντιμετώπιση των πιο σοβαρών περιπτώσεων.

Εδώ και χρόνια η Σόφια αντιμετωπίζει έλλειψη ασθενοφόρων, καθώς περίπου 25 ομάδες εξασφαλίζουν την υπηρεσία αυτή στην πρωτεύουσα των περίπου δύο εκατομμυρίων κατοίκων.

Το όριο του κόκκινου συναγερμού, το υψηλότερο που προβλέπεται, ενεργοποιήθηκε σήμερα σε 17 περιοχές της Βουλγαρίας, για πρώτη φορά φέτος.

Οι πέντε άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους στη Σόφια είναι τα πρώτα θύματα από την αρχή του κύματος καύσωνα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καύσωνας στην Ευρώπη: Περισσότεροι από 40 άνθρωποι έχουν πνιγεί σε αναζήτηση δροσιάς

Καιρός: Ισχυρό μελτέμι στο Αιγαίο και άνοδος της θερμοκρασίας από την Κυριακή – Η πρόγνωση από τη Ν. Ζιακοπούλου

Η Βουλγαρία μπλοκάρει τις ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά του Ρώσου Πατριάρχη Κυρίλλου

Έρχεται κύμα κακοκαιρίας – Οι συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας

Έρχεται τριήμερη κακοκαιρία με χαλάζι και καταιγίδες σε πολλές περιοχές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr