ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
Παύλος Ασλανίδης: Η Μαρία Καρυστιανού «έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων και φούσκωσαν τα μυαλά της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διπλωματική απάντηση έδωσε ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπετέλ σε δημοσιογράφο που του έκανε ερωτήσεις για το μεταναστευτικό.
Όταν ο δημοσιογράφος, ο οποίος είναι γνωστός για το ότι χρησιμοποιεί τη λέξη «Μακεδονία» πολλαπλές φορές στις ερωτήσεις του, του έκανε ερώτηση για τους μετανάστες και την «Μακεδονία», ο κύριος Μπετέλ, ο οποίος είναι γνωστός για τα φιλελληνικά του συναισθήματα, δεν έπεσε στην παγίδα και με διπλωματικό τρόπο απάντησε πως «δεν είχα καμία συζήτηση για μετανάστες στη χώρα της οποίας η πρωτεύουσα είναι τα Σκόπια», αναφέρει το star.gr.
Ως γνωστόν ο Μπετέλ έχει σπουδάσει για έξι μήνες στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στην Θεσσαλονίκη, συμμερίζεται και υιοθετεί τις ελληνικές ευαισθησίες.






















































