ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις - Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
ΗΠΑ: Το παρασκήνιο της κλιμακούμενης σύγκρουσης μεταξύ του Υπουργού Πολέμου Χέγκσεθ και του Υπουργού Στρατού Ντρίσκολ
Ιρανικό ταχύπλοο επιτέθηκε σε ελληνικών συμφερόντων πλοίο στα ανοικτά των ακτών του Ομάν
Ο στενός φίλος της Τουρκίας Σάντσεθ υπονομεύει την ασφάλεια της ΕΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Χειροπέδες» πέρασαν οι γερμανικές αρχές σε έναν άντρα που φέρεται να σχεδίαζε «σημαντικά εγκλήματα» κατά το G20 στο Αμβούργου, με γερμανικά ΜΜΕ να μεταδίδουν ότι ο 30χρονος είχε μετατρέψει το σπίτι του σε γιάφκα.
Η αστυνομία του Αμβούργου ερεύνησε τρία διαμερίσματα σε Rostock και Hohenfelde, καθώς και ένα γκαράζ στο Doberan.
Όπως έγινε γνωστό, εντοπίστηκε σημαντικός αριθμός όπλων μεταξύ των οποίων μαχαίρια και ρόπαλα του μπέιζμπολ.
Παράλληλα, εντοπίστηκαν παράνομα πυροτεχνήματα, αντιασφυξιογόνες μάσκες, και μπουκάλια με αδιευκρίνιστα υγρά και δεκάδες συσκευασίες γεμάτες με χημικά.
Στο πλαίσιο των ερευνών προσήχθη και ένας 26χρονος άντρας, ο οποίος αργότερα αφέθηκε ελεύθερος από τις αρχές.
Η γερμανική ιστοσελίδα Thelocal.de μεταδίδει ότι οι αρχές εξετάζουν τώρα το ενδεχόμενο ο 30χρονος να κατηγορηθεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί πάνω από 24 διαδηλώσεις κατά του G20 αυτή την εβδομάδα.
Στη διήμερη Σύνοδο, που ξεκινάει την Παρασκευή, θα παρευρεθεί και ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ταξιδεύει για πρώτη φορά επίσημα στη Γερμανία.























































