Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προκλήσεις Τούρκων: Eλληνική προβοκάτσια το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στη Ρόδο

Προκλήσεις Τούρκων: Eλληνική προβοκάτσια το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στη Ρόδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν έχουν τελειωμό οι προκλήσεις των Τούρκων που δείχνουν αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν τον στόχο τους και να στήσουν ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο. Μετά, λοιπόν, τον σάλο που προκλήθηκε από το επεισόδιο ανοιχτά της Ρόδου, όπου έπλεε το πλοίο με το όνομα ACT το οποίο υπήρχαν πληροφορίες πως μετέφερε ναρκωτικά και ο καπετάνιος του αρνήθηκε έλεγχο με αποτέλεσμα το λιμενικό να ανοίξει πυρ, νέες εξοργιστικές δηλώσεις βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά, ο υπουργός Άμυνας Φικρί Ισίκ σε συνέντευξη του σήμερα στην τουρκική εφημερίδα Yeni Safak αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο χθεσινό επεισόδιο στο Αιγαίο. Ο Τουρκός υπουργός άμυνας περιέγραψε την ενέργεια τη ελληνική ακτοφυλακή ως “παράλογη” ενώ έκανε λόγο για “προβοκατόρικη την ενέργεια της Ελληνικής Ακτοφυλακής”.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος ΥΠΑΜ δήλωσε οτι “δεν υπήρχε λογική εξήγηση [που η ελληνική ακτοφυλακή] άνοιξε πύρ στο πλοίο. Ειναι μια παράλογη ενέργεια”. Νωρίτερα το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε την ενέργεια της ελληνικής ακτοφυλακής να ανοίξει πυρ ενάντια σε ένα τουρκικό φορτηγό πλοίο το οποίο εισήλθε σε ελληνικά χωρικά ύδατα, με τον καπετάνιο του πλοίου να αγνοεί τις υποδείξεις των ελληνικών αρχών.

«Πληροφορηθήκαμε ότι στα ανοιχτά της Ρόδου ελληνική ακταιωρός άνοιξε πυρ κατά του υπό τουρκική σημαία ΜV ACT εμπορικό πλοίο που μετέβαινε από το λιμάνι της Αλεξανδρέττας στο λιμάνι της Νικομήδειας. Με κανένα τρόπο δεν μπορεί να εξηγηθεί η ενέργεια αυτά κατά ενός πλοίου που μετέφερε φορτίο μεταξύ δυο τουρκικών λιμανιών. Το μόνο που θεωρούμε παρήγορο είναι ότι δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμοί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Οι Τούρκοι «σάλταραν» με τη δημιουργία αντι-drone ομπρέλας πάνω από το Αιγαίο – «Οι Μπαρμπαρόσα της Γαλάζιας Πατρίδας»

Λέκκας: Πρέπει να γίνει άμεσα ένας μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Όσο περνάει ο χρόνος ο σεισμός από τα 7,8 Ρίχτερ πάει στα 8,2

Οι Τούρκοι έχτισαν ακόμα έναν οικισμό ισλαμιστών εποίκων στη Β/Δ Συρία

Το Ιράν ενημέρωσε την Τουρκία εκ των προτέρων για την επίθεση στο Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr