ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Forbes, Άνγκελα Μέρκελ,


















































«Γιατί της έκοψα το αυτί»: Οι ισχυρισμοί του δράστη της επίθεσης στην 54χρονη ταξιτζού
Ιωάννης Ιωαννίδης: Η Ελλάδα «έχει κατακλυστεί από “νούμερα-αχρηστοκράτες”, οι οποίοι προδιαγράφουν με αλαζονεία ένα σκοτεινό μέλλον για τη χώρα»
Η νότια Συρία αναμένεται να ανακηρυχθεί ανεξάρτητο έδαφος
Νέο χτύπημα Σαμαρά: Αυτούς τους πήρε το Ποτάμι και πλέον δεν μπορούν να το μπαζώσουν
Χρυσή ισοπαλία για την αλύγιστη Εθνική Ελλάδας 0-0 με τη Γερμανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H Άνγκελα Μέρκελ παραμένει και φέτος η ισχυρότερη γυναίκα του κόσμου, με την πρόεδρο της αμερικανικής κεντρικής τράπεζας την Τζάνετ Γέλεν, να την ακολουθεί, σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη του περιοδικού Forbes που δημοσιεύτηκε σήμερα.
Είναι η τέταρτη συνεχόμενη φορά που η Μέρκελ κατατάσσεται πρώτη στον κατάλογο των ισχυρότερων γυναικών του κόσμου και η 9η φορά μέσα σε διάστημα 11 ετών.
Η Αμερικανίδα επιχειρηματίας Μελίντα Γκέιτς καταλαμβάνει την 3η θέση, όπως πέρυσι, ακολουθεί η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ, η οποία έπεσε από την 2η στην 4η θέση, και η Γαλλίδα Κριστίν Λαγκάρντ, η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), η οποία κερδίζει δύο θέσεις και ανεβαίνει από την 7η στην 5η.
Η Χίλαρι Κλίντον βρίσκεται στην 6η θέση της ετήσιας κατάταξης των πιο ισχυρών γυναικών του κόσμου, εκ των οποίων 18, περιλαμβανομένης της Τζάνετ Γέλεν, εμφανίζονται για πρώτη φορά σε αυτήν.
Η νέα πρόεδρος της General Motors, η Μέρι Μπάρα, κατατάσσεται 7η και την ακολουθεί στην 8η θέση η Μισέλ Ομπάμα, η σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.























































