ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Εθνικό Μέτωπο,


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά το θρίαμβο του γαλλικού Εθνικού Μετώπου στις ευρωεκλογές στη Γαλλία, οι μαθητές στην πόλη Μπεζιέ καλούνται τώρα να φορέσουν και πάλι τις μαθητικές ποδιές που είχαν καταργηθεί πριν από σχεδόν 50 χρόνια.
Ο Ρομπέρ Μενάρ, ο οποίος εξελέγη το Μάρτιο δήμαρχος του Μπεζιέ με την υποστήριξη του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, έχει ήδη εισαγάγει τοπικούς νόμους βάσει των οποίων τα παιδιά απαγορεύεται να κυκλοφορούν μόνα τους στο δρόμο από τις 11 μ.μ. μέχρι την αυγή, ενώ οι κάτοικοι του κέντρου της πόλης απαγορεύεται να κρεμούν ρούχα στα μπαλκόνια τους για να στεγνώσουν στη διάρκεια της ημέρας.
Τώρα, μετά τις ευρωεκλογές της Κυριακής, ο Μενάρ ανακοίνωσε σχέδια να προσφέρει τυποποιημένες μαθητικές ποδιές σε όλους τους νεαρούς μαθητές.
«Κατά την άποψή μου, δεν είναι κακό να υπενθυμίζεται στον κόσμο, μ’ αυτή τη μαθητική ποδιά, πως όταν εισέρχεσαι στα σχολεία αυτής της δημοκρατίας, όλοι είναι ίσοι», είπε ο Μενάρ προς τους δημοτικούς συμβούλους στη διάρκεια συνεδρίασης.























































